...

I just keep searching
everywhere for something true...
But I guess it all leads back
to you..








Ah tja!

Jag är så sjukt trött! Somnade vid 4-5 och sov till TRE! Fick världens panik när jag vaknade! Jag önskar att jag var trött på kvällen och pigg på morgonen! :) Allt hade blivit mycket enklare då! Jag har faktiskt ingen aning vad jag ska hitta på idag... blir väl att städa lite i mitt rum somvanligt. Har hela soffan full med kläder... vikte alla kläder när jag städade i måndags men med min förmåga att stöka ner så är mitt rum redan ett "bombnedslag". Längtar i alla fall till helgen/imorgon för då åker heeeela min familj till Kiruna och jag får hela huset för mig själv! :D Tycker egentligen inte om att vara ensam hemma för jag är så mesig och tror att det ska komma massa "spöken" och ta mig! Jag får väl ligga vaken hela helgen och lipa! :) Det löser nog sig :) Jag vill hitta ny BRA musik som jag kan poppa i mitt rum!
Jag ska också börja skriva en önskelista :) Den kommer bli låååång! Fast jag ska nog önska mig mest pengar så jag har råd att fly landet i slutet av februari. Nog för att det jag tjänar i december och januari lär räcka gott och väl! :D Men men nu ringde Niklas och vi kom fram till att vi skulle våldgästa goaste Sandra! Så nu ska jag gå och fixa till mitt face och sen ska jag kuta ut med hunden. Skynda skynda!!!

Pusspuss!

Bjuder på ett foto från i sommras! Jag och Sandra håller på att cykla in till stan för att fira min student efter att ha varit hemma hos mig och fikat! :) Ljuva tider! Haha!


I’m missing you way too much!

Sitter i min säng och lyssnar musik...har försökt sova men det går inte. Har för många tankar och känslor som snurrar runt i kroppen på mig. Undrar varför det aldrig slutar! Tar jag itu eller glömmer bort en sak så kommer det något nytt som jag tänker på hela tiden. När det är någonting bra som håller mig vaken så gör det inte så mycket för då är jag i alla fall lycklig! Men just nu är det inga roliga känslor som snurrar runt! Saknar dig inte lite du! Igår var jag vaken hela natten och tittade på resor till Australien :D Hittade några som var rätt billiga :) Är lite bekymmrad över att man måste byta plan eftersom jag är så jävla klantig så skulle jag väl bli kvar på "mellanlandningsstället" Hahha! Letade efter jobb i USA också men det fanns inga lockande arbeten...ifall jag far till USA så blir det som au pair tror jag. Och i så fall blir det först till hösten 2010 :) Idag har jag varit i Luleå med min "bästis" Niklas :D
Jag skulle köpa massor av julklappar men hittade inte ett skit i princip! Köpte goaste mössan och de goaste handdukarna plus nya piercingar till läppen eftersom jag tappade kulorna till mina ringar jag i nu mitt i en fight mellan mig och Niklas :) Mihi! Sen sprang vi till Oskars jobb och hälsade på honom! :) Han rekommenderade en mobil jag borde köpa eftersom jag behöver en ny :s Blir nog en Sony Ericsson Aino! Funderade först på en Satio men Oskar sa att touchen på den inte var så bra! Menmen efter vi shoppat klart så for vi till Max utanför stan och där inne var det thousands med folk så vi körde i driven...råkade såklart skrika en pinsam sak så att de som jobbar på Max hörde ;D Efter vi ätit och grisat sönder i bilen så for vi på upptäcksfärd :) Åkte absolut vilse! ;D Dunkade goaste låtarna också! Körde till storheden och gick på Toys 'R' Us och lekte lite :) När de stängde åkte vi till Ica Maxi och tittade på massa julpynt osv. Sen bar resan av mot Boden! Åkte hem till Niklas. Efter en stund kom Jens Å :) Hände massa osv... Nu måste jag sova! Såg just vad klockan var...03:12! Bajs! Har inga planer inför imorgon men vill inte sova bort hela dagen som jag alltid annars gör! JUSTE! Ska nog söka jobb i Göteborg imorgon! Funderar fortfarande på att flytta dit så :)

Pussis!





Finns i vitt också men jag gillar den grå/blå/svarta bäst tror jag! :)


All the small things...



Idag har jag sovit bort hela dagen som vanligt! Vaknade först vid elva och sen somnade jag om fram och tillbaka till halv tre då jag blev arg på mig själv och klev upp! :) Slängde i mig lite mjölk och klädde på mig. Sen ringde jag Andreas och frågade om vi skulle ta en långpromenad med Nikita och det gjorde vi. Var rätt skönt att promenera lite.
När jag kom hem flummade jag lite vid datorn och sen kom Andreas och hämtade upp mig för vi skulle fara till Kalix och köpa nya vinterdäck till hans bil. Niklas och Jens följde också med. Jag och Niklas lekte massa lekar på vägen till Kalix. Svinroligt! ;D Blev en snabb affär. Så efter en kvart i lillstaden åkte vi tillbaka igen. Jag och Bult somnade i baksätet och Ante plus Jens jävlades med oss. Efter vi åkt vilse och hittat hem så kom vi på att vi skulle se film.
Så vi körde hem till Niklas och slog på en rulle sen kom de tusen pers.
Efter filmen skjutsade Kigge hem mig och sen dess har det inte hänt ett skit! :)
Ska se film nu och försöka somna :)
Stan och ta en kaffe med Sandra imorgon :)

Kyss natti! ♥




Är världens kissväder också! Inget väder för converse :/

I'm happy in your hands!







Nu sitter jag vid datorn för första gången sen jag kom hem från Kiruna! : )
Har haft massa saker att göra så jag har inte ens hunnit packa upp den! I fredags var jag med Niklas och vi var "hundvakter" till världens sötaste lilla valp, "Britta" :) I lördags jobbade jag åt Felicias konståkningsförening i flera fucking timmar! Hoppas jag får några lappar av mamma ;) Sen när jag kom hem åt jag och fixade upp mitt face sen åkte jag, Theres, Veronica och Carro in till stan hämtade upp Lill-Frida. For till Ungdomenshus och såg när massa band spelade! Alla var riktigt bra! :) Vid tio skjutsade Theres mig till Anton där det var full fart... Drack 2 öl och svepte Andreas drink sen bar det av till Luleå :) Hamnade på någon fest där och sen gick vi till Allstars eller vad det heter. SVIN ROLIG KVÄLL! :D Söndagen låg jag i sängen till sju på kvällen... blev less på det och KNALLADE till Niklas ;> Vi gick till seveneleven och köpte chips och dricka. Sen gick vi hem till honom och skulle se film men den bad motherfuckern fungerade inte! :( Kigge kom förbi och snackade lite skit. Kom hem vid halv två.. Somnade direkt! Idag hade jag körlektion men det hade jag såklart glömt bort! ;/ Leif ringde och frågade vart jag höll hus...men det löste sig så bokade vi in två nya lektioner :) Så på torsdag ska jag ut och härja lite granna! :) Nästan hela dagen tillbringade jag med Sandra, Christian, Fredrik och Gustav i gallerian på opalen. Kom hem vid halv sju och gick ut med hunden direkt. Sen dess har jag inte gjort ett skit! Ska kanske till Nickedicke om en stund och se någon rolig film. Eller så blir det att youtube:a hela kvällen. :)

Pusspuss!

Fredag.



"Familjen" ;)


Lördag.


Christian Häck!



Elin Beigesson och Bmx_dicke :)



?

As the snow flies...






Ligger i mitt mörka underbart varma rum och lyssnar musik...självklart bara mysig musik nu innan man ska sova.
Har jobbat hela dagen med feber till och med :/ Men det gick vägen! Mår faktiskt hyfsat bra nu så jag kan nog jobba imorgon också! Behöver verkligen jobba så mycket som jag får nu! Så våra drömplaner kan besannas!
Jag ska jobba till onsdag eller torsdag nästa vecka och sen är jag ledig till 13:e december och då jobbar jag resten december  till 18:e januari sen ska jag snabba mig med körkortet och sen sticker vi! Men vart är hemligt! ;D
Imorgon fyller min pappa år! :) Tror han blir 37 år...gammelgubben :) Tss! Idag var min mommo jätte snäll och köpte en almenacka till mig så jag kan skriva upp mitt schema i den och så köpte hon massa annat så jag skulle kunna göra pappas present :) Puss till mommo!
Det bästa som hände på hela dagen var när Mats ringde och vrålade från Australien! ;D Gjorde min dag! :))
Myste lite hemma hos mommo och moffa efter jobbet <3 Sen skjutade mommo mig och min packning till papi.
Börjar halv 10 imorgon och jag måste GÅ till jobbet...Kiruna är typ en enda stor uppförsbacke/nerförsbacke beror på vart man ska! Men när jag ska till jobbet går jag uppåt! :( Jag som är lat och sjuk! Mommo hämtar mig efter jobbet i alla fall ;D Precis NU är klockan 01:05 och jag funderar på att stänga av datorn och sova...är inte så jätte trött men jag tror nog att jag kan somna i alla fall. Ska bara gå och röka en snabbis i köket och se efter vad jag ska äta till frukost imorgon. Fast jag ska nog prata med Simon en stund till för det var så längesedan :)
Han är ju somsagt min bästis på internet. Haha! :D
JUST DET! JAG VAR TVUNGEN ATT LADDA HEM NYA MSN IDAG! USCH!!!!! :( Lär nog mig att tycka om den till slut men just nu är den inte vacker i mina ögon.

Jaja, nu är det slut bloggat för idag! : )

Kyss! Miss u Mask! Mihi!


...It's been five nights since I held your hand

Heeeej!

Jag är jätte trött och sjuk :/ Resan till Kiruna gjorde det inte bättre heller! När vi kom till Gällivare så var det en brud som ropade i högtalarna och sa "Tyvärr så är det ett tåg i vårat "körfält" som har gått sönder mellan Kiruna och Gällivare så vi måste vänta tills dem har lagat det...blablabla! Kan ta flera timmar..." Sen efter ett tag ropade en gubbe i högtalarna " Det står en buss ute vid vägen som ska till Kiruna så dem som vill kan ta den till Kiruna" Alla kutade ut till bussen...alla fick inte plats (jag var en av dem) så vi fick vänta på en andra buss tog väl en halvtimme...tur att jag hade feber så jag frös inte så mycket. Sen tog det en jävla tid att få in alla i bussen! Nåväl när alla satt på sina platser och bussen började rulla så var det en tant och en gubbe bakom mig som satt och diskuterade sina tidigare resor blablabla...tanten var så jävla jobbig att lyssna på så jag hade bara lust att vända mig om och slå henne på käften så att löständerna flög sin kos! Ursäkta! Inte nog med det så var de en mamma och hennes två små barn som satt på bussen och dem där ungarna...de slutade inte gnälla,lipa,skrika,gola,grymta,skälla vad fan hur dem nu lät! ALLTSÅ jag satt där på min plats sjuk som satan och kunde knappt lyssna på mina egna andetag för det gjorde ont i huvudet av ljudet. Och så börjar en typ 2 år skrika som en stucken gris! Jag höll på att avlida!  Framme i Kiruna kom mommo och hämtade mig :) Sen åkte vi hem till mommo och moffa, jag fick massa fika som vanligt :) Hon tror typ att jag inte äter! Haha! Mommo hade dessutom köpt massa halstabletter, ipren, hostmedicin, nässpray och sånt så jag blev väldigt lycklig! Kanske klarar mig hela dagen imorgon :D Hoppas!

Jaja, ska väl sova nu. Niklas höll mig vaken till fem på morgonen igår så ska nog försöka att somna lite tidigare idag! :) Funderar på om jag kan gå ut och röka eller om hunden börjar skälla... äsch det gör nog ingenting :)

Pussis! <3

Jag vill inte sova ensam inatt ;/ Saknar Nikita.



Read my eyes just like a diary...




Nu har jag en sån här jobbig natt då jag inte kan somna...tycker inte om sådana nätter.
De försvann där ett tag men nu är de tillbaka.. Har förmodligen med en speciell sak att göra men det går nog över om några veckor.     ...hoppas jag!


Ligger i sängen och lyssnar på mysmusik såg en film för en stund sedan, Natt på museet 2. Tyckte faktiskt att den var rätt rolig och mysig :) Ska nog gå ut och röka en snabbis sen hämta Nikita till sängen så jag slipper sova ensam inatt, slå på en underbart bra låt och bara försöka att inte tänka på något eller mer bestämt på någon.
Pratar med min "bästis" Niklas på msn nu också : ) Han kommer sakna mig fruktansvärt mycket när jag drar till Kiruna...jag vet det. Hur jag kan veta det? Min kvinnliga intuition
; ) Hahaha! När jag kommer hem igen ska vi lyssna på "barbapappa" och "shut up woman get on my horse" från vi vaknar tills vi slocknar! Bara så du vet Niklas :)

Men nu ska jag kuta ut och röka och sen göra allt jag skrev att jag skulle göra :)
Känner mig lite trött nu faktiskt! :D

Pusspuss!








...när långa nätter inte blir som man vill

Idag hade jag min andra körlektion, gick underbart bra igen ;D
Var lite tungt att stiga upp kvart i sju men det var värt det! Sen var jag duktig och fyllde på mitt busskort sen tog jag bussen hem...på bussen höll jag på att dö av min hostelihosta! Alla måste trott att jag hade svinan ;D Tss!
Såg lite television och sånt där en stund sen gick jag till datorn och såg att Mats skrivit att han levde så då blev jag glad ;) Fixade mig lite och for in till stan igen för att småfika med Lovisa och Theres...Mysigt var det!
Nu har vi även smidit hemliga framtidsplaner :D;D:D LÄNGTAR SÅ ATT JAG DÖR!!!!!;D Theres måste bara fixa en sak och sen är allt klart! ;) Kanske berättar i januari om våran hemlighet! Om jag kan hålla mig så länge?!
Pratade även lite med Fanny på Hanssons hon gjorde min goda choklad/kaffe med grädde grejs :) Minns inte vad den hette :b Efter några timmar av tisslande och tasslande så åkte jag och Theres hem till hennes lägenhet och hämtade mina grejs som jag lämnat där i lördags sen skjutsade hon hem mig snäll som hon är :D Puss!
Just nu är jag hemma med Kewk och Fellan (mina "små"syskon) Kevin sitter och spelar tv-spel som vanligt och Felicia bakade nyss (hon är min 2:a mamma) Haha!
Har på mig en grå kofta som släpper jätte mycket "hår"? :D Ser ut som att jag haft en katt i famnen eller något liknande! Just det! Imorgon drar jag till Giron/Kiruna! Ska arbeta lite...kommer bli skönt som bara den! ;D Har saknat att jobba! Ville inte åka till Abisko och jobba för då var jag tvungen att sova i spökhuset helt själv igen! Så då var min helt underbara chef snäll och bytte med mig så jag fick jobba i Kiruna och hon ska jobba i Abisko ;D Puss till Mona!
Jag är ledig imorgon så jag ska väl bara ta det lungt hemma hos pappa och förhoppningsvis få se my bro! Min pyttebror (den yngsta) :) Tror inte jag sett honom sen augusti :s
Jaja, nu ska jag väl gå och se vad mina syskon har för sig.

Saknar dig jätte jätte mycket!

Pusspuss!



Pepparkaka på halloween :)

...

Idag åker du... :/
Kommer sakna dig hur mycket som helst!

Puss!


RSS 2.0