Helt slut!


Jag är helt jävla död!

Jobbat 12 - 17! Gick förjävla seeegt idag! Kom hem och fick äta en SKITGOD middag som Tobias hade lagat. Han jobbar som kock på Invito i Umeå så han är verkligen GRYM!
Mamma ringde och sa att hennes bil inte startat när hon skulle hem från Luleå så jag och Mats var tvungen att åka dit och starta den med startkablar...var döden att stå ute i kylan och meka! :/
Åkte hem igen. Tobbe, Rickard och Martin kom hit och såg film, "The Town" den var awesome faktiskt!

Nu hade jag tänkt sova! Imorgon ska jag sova till 11-12 och sen städa här hemma i läggan lite :)
Och 18:30 ska jag iväg och se min lillasysters jul"show" dem ska visa upp en film de spelat in. Filmerna de gör brukar faktiskt vara jätteroliga! :)

Jaja, nu ska jag se julkalendern med my love och sen slänga mig i sägen! ;)

Pusspuss!


Ha en underbar dag alla läsare!

God morgon alla morgonpigga!

Jag ligger förmodligen och sover nu men skulle bara testa att göra ett tidsinställt inlägg så vi får se om det fungerar! :)

Puss!


Julgranen är uppe och julkänslan är på max!


Nu har jag äntligen fått upp lite mer julpynt! Känns betydligt mysigare här hemma! ;)


Jag och Matsie åt middag hemma hos mamma och dem idag. Mums! Sen fikade vi lite lussekatter och pratade gamla minnen. :) Vid klockan åtta skjutsade mamma hem Mats till sina föräldrar och jag, mamma, Felicia, Kevin och hundarna, Ginna och Nikita åkte hem till lägenheten för att introducera vovvarna för Kerstin. Kan väl inte direkt säga att det gick superbra! Haha! Kerstin fräste som en tiger och blev ett moln av päls eftersom hon reste ragg över hela kroppen. Ginnie var helt galen och ville pussa sönder Kerstin hon gnällde och skällde som en liten "gris". Nikita var bara mest glad över allt som hände så jag vet inte vad hon tyckte om katten egentligen. Men nästa gång ska vi ta en hund i taget så kanske det blir lite lugnare och lättare.

Har julpyntat resten av kvällen och det har blivit ganska lyckat faktiskt! :)
Ska bjuda på lite foton som jag tog just.

Imorgon ska jag jobba 12 - 17! NIIIICE! :)

MEN NU SKA VI SE "UNG OCH BORTSKÄMD" :)

God natt på er gullebullar! Pusspuss!


(hade ingen bra julgransbelysning så jag fick pussla lite. Ska köpa nytt)

Sängen är bakom hyllan så det blir som ett pyttelitet mysigt sovrum! :)


Min göllefis! :)

BLODPUDDING ELLER PEPPARKAKOR TILL LUNCH?

...PEPPISAR!

Gillar inte blodpudding egentligen men det är nyttigt och framförallt billigt!
Det VÄRSTA jag vet i mat-väg är potatisburgare och lever! USCH FY!

Körlektionen gick bra! :) Jag var lite tröttis med piggnade till när jag gick till körskolan i -20. Brrr!

Ska hem till Södra nu på en stund och vara med Kevin. Sen kanske jag och Mats åker hem till hans föräldrar och hälsar på...hans bror, Martin är hemma nu över jul. Han jobbar som soldat i Kosovo annars. Mats har blivit lite sjuk igen så vi får se om vi orkar. Annars blir det att åka hem och pynta granen! ;D

Nu ska jag pussas med Kerstin en stund! :)

Pusspuss!



ÅÅÅÅH VAD JAG ÖNSKAR MIG EN SÅN I JULKLAPP! :) Måste ju ha någonting som värmer mig i vinter när Mats drar till Thailand 26/12.

Lite julkänsla! :)

Titta vad fint jag har gjort för mig själv på facebook och sen la jag till en ny personas. :)



Känns mycket juligt nu när jag startar internet! :)

Nu ska jag försöka sova! Har körlektion imorgon 11:15! Innan det ska jag upp och se på luciatåg! Myyyys!
Blir att pynta granen imorgon också! LÄNGTAR! Kerstin kommer vara helt galen i granen tror jag! :)

Puss natti!

Hej alla katter!


Igår fyllde Mats 22 år! Puss! :)
Köpte lussekatter och julmust som vi fikade på morgonen.

Åkte hem till Södra en sväng och var barnvakt, sen när mamma och Felicia kom hem så hade dem köpt presenter till Mats. Blev skjutsad hem till Mats föräldrar och käkade smörgåstårta och annat gott! :)

Idag har vi inte gjort så mycket...jag har haft körlektion gick väldans bra! :) Nu ska vi gå och handla lite och sen se film och mysa med massa gott! Blir kanske att se "The lovely bones" eller "Flickan från ovan" som den heter på svenska.

Ha en bra kväll! Pusselipuss!


Vaken tidigt! :)


Somnade
vid 23 igår och steg upp vid 07! Skönt! :)

Ska iväg och handla på en stund och sen äta lite. Ikväll ska jag jobba, 17-22! Är fortfarande rätt sjuk men på kvällarna mår jag ganska bra i alla fall! Ska jobba 07:30-12 imorgon så får se hur det går...är värst på morgonen.

Skriver
lite senare om jag hinner :)


Pusspuss!



I morgon fyller min älskling 22 år! <3

JAG VILL VARA RIK!


Jag vill verkligen vara rik som FAN! Riktigt snuskigt rik...så att jag kan elda upp hundra tuss hux flux liksom Guddan! Ja, ni fattar! Så rik så att jag kan köpa vad fasiken jag vill! Hade velat ha en systemkamera FETT jävla mycket! Och varför inte ett hus i Dubai nu under kalla vinterdagar. Typ skriva i bloggen ba "Ja, nu äre jö cirka -15 ute och jag är jäääävligt less på kylan så jag tar mitt privatplan och sticker till stugan i Dubai över helgen!" HUR soft hade inte de vart?!

Så nu tycker jag att alla i hela Sverige eller varför inte hela VÄRLDEN kan börja läsa min blogg så jag kan bli rik! Hade ju inte tänkt att jag skulle kunna bli rik på att vara vikarie i hemtjänsten direkt! HAHA! (grinar inombords) Min blogg är ju hur sweet som helst! OCH jag är ju svinrolig och rätt söt?! Heh...
Jag lovar att om jag blir rik så ska jag bjuda er alla på fika hemma hos mig! På direkten! :)

Jag är så sjukt övertrött! Har inte sovit på hela natten IGEN! Försöker ju vända på dygnet men det går ju för helvete inte! Jag behöver piller eller nå! Ge hit nå starkt! Haha! Just det! Kom att tänka på att "det går rykten" om att en av mina kompisar håller på med droger!!! HAHAHAHAH! Och det roligaste är att det är människor i 50-års åldern som håller på att snacka om det! Så hennes pappa skulle ta ett snack med henne :) Lycka till min vän!

Jag är faktiskt rätt stolt över mig själv för att jag ALDRIG NÅGONSIN har testat någon drog. Eller har ju druckit alkohol, rökt VANLIGA cigaretter och snusat. Men INGET annat! Sen har jag ju några vänner som aldrig heller testat något till exempel Sandra. Vi är väldigt duktiga med tanke på hur vanligt det är nu förtiden...tyvärr!

Idag ska jag vara "barnvakt" till min lillebror Kevin och hans kompis Martin så jag ska åka hem till Södra en sväng idag tills mamma och Felicia kommer hem. Ska fråga om jag får en liten slant av mamma så jag kan köpa en present till min älskling. Min Mats fyller år på onsdag och jag är PANK! Helt bajspruttpank! Och jag får inga pengar förrän 27 december! HATA! Men då får jag lite mer pengar än i november kunde nästan inte jobba alls i oktober på grund av sjukdom. Men så klart kan jag ju fira min babe fast jag inte har några pengar, TROR han älskar mig nästan lika mycket i alla fall (?) :) Puss! Han ska i alla fall få en liten suprise på morgonen!

OM NI INTE LÄST MIN BLOGG TIDIGARE IDAG SÅ LYSSNA PÅ KLIPPET I INLÄGGET HÄR UNDER! :)


Jag målade naglarna idag...ville göra någonting juligt så jag överskattade min förmåga och gjorde                  "polka-grisnaglar" röd/vit-randiga! Var dock INTE så lätt som jag trodde så...det slutade med att min vän aceton kom och hälsade på och åtgärdade eländet! Nu hade jag tänkt att måla naglarna igen men denna gång får det bli enfärgat. Kanske en mörkare blå färg...hade rätt nyss rött så det blir det inte. Och innan "polka-incidenten" hade jag en liten blandat glitterfärg på naglarna. Får bli mörkblått!

Nu ska jag duscha, måla naglarna och sen fixa mig lite innan jag sätter mig på bussen mot Södra!

Puss och hej söta chej! :)



På tal om ingenting så ska jag tatuera denna sötsak på foten. Hade ju en tid bokad men var tvungen att avboka den tiden. Så det blir väl att göra denna om någon månad. Dålig bild men skitsamma!




En perfekt start på dagen med denna version av "Hang with me".



Pusspuss!

Det gör ont...

när jag ser sånt här. http://www.mondoblog.se/help

Önskar att jag hade ett enormt hus och oändligt med pengar så jag kunde ta hem alla djur som inte har något hem och lämnats ensamma på grund av att deras ägare inte vill ha dem längre. Blir så himla sårad!

Har dåligt samvete för att jag inte varit hemma i Södra och hälsat på Ginna och Nikita...så idag ska jag åka dit och umgås med dem! ♥ Vill bara vara där just nu och pussa på dem båda i flera timmar! PUSS!
Någon dag ska jag presentera Kerstin för Ginne och Kita :) Får se hur det går! Ginna verkar inte vara allt förtjust i kissekatter...och ja, Nikita skulle väl tro att Kerstin var hennes bäbis och adoptera henne. Kerstin vet jag absolut inte hur hon skulle reagera.. Hon försöker ju komma åt stackars Berit hela tiden men elaka Berit sitter säkert på den högsta platsen i lägenheten och skriker. Fiskarna är ju säkra i sin lilla håla så dem och Kärran brukar pola med varandra genom glasrutan.

Solen skiner och fåglarna kvittrar...eller plogbilen brummar nedanför balkongen. Ska ta en dusch nu och sen får jag se vilken tid jag kilar till Södra. Undrar om jag ens känner igen huset nå mer...får väl se hur mycket dem byggt om. Blir spännande! :)

Pusspuss!

Tänkte lägga upp foton på alla "mina" djur!
Naomi och Orangina (dobermann) och Göta (fransk bulldog) bor hos pappa.





Sen har vi Gizmo och Urasie i himlen.


Hade ingen bild på våra fiskar.

Sen har jag haft två underbara marsvin som jag tyvärr tvungen att sälja för att jag inte hade råd att betala dem ensam.

Gunnel och Gördis :)

RSS 2.0