Ahtja!


Blev inte att jag och Mats såg filmen Grown ups igår eftersom vi somnade så vi ska se den ikväll istället.

Elin och Martin kom just hit och nu väntar vi bara på Rickard innan vi kör igång! :)

Tycker nästan att jag förtjänar en applåd för att jag har bloggat så mycket de senaste dagarna! :)
Och det har faktiskt gett resultat! Jag har haft jättemånga fler läsare de senaste dagarna! :D Superduperglad!


Aja, blir nog inte att skriva nå mer ikväll såååå....Nattinatt allihopa!

Puss!



Fotade en äcklig fjäril idag när jag gick från bussen! :)



Jag och min älskling, Nikita! :)

Step by step heart to heart left right left we all fall down like toy soldiers!


Tjabba!

Nu har jag kommit hem från Luleyo! Fikade först en sväng med Sandras mamma :) Sen chillade jag och Sandra och var på rättegång. Efter det gick vi och åt...min macka var skitäcklig! Fyllde i min tidrapport på Thai thai och sen for vi hem!

Är hemma i Södra nu...ska väl cykla hem till lägenheten på ett tag.

Kom att tänka på en sak nu som jag funderat på länge...när ska man ta bort sina piercingar? Egentligen är ju svaret självklart = När man själv känner för det! Men jag har som ändå tänkt att...alltså kommer det bara en dag då man tänker idag ska jag ta bort mina piercingar? Ja, jag vet då inte! Jag älskar mina piercingar för mycket för att göra mig av med dem...än så länge i alla fall! :) Men det kanske inte är så soft att vara 70 bast och ha piercingar överallt?! Eller vem vet om 50 år så kanske det är sjukt inne! Haha! Aja, time will tell!

Idag har jag varit utan snus i 40 dagar! :) Känner mig sjukt duktig! Tack vare Matsie har jag lyckats sluta så de är väl han som ska få creds!

Fick just ett gulligull sms av Veronica! Sms:et innehöll följande information "Imorgon smäller det! Vi tänkte mötas hemma hos mig efter fem så då är det bara att du infinner dig då födelsedagsbarnet!:*" AHW :D Jag har aldrig "fått" en överraskningsfest förut så jag är jättetaggad! ;D Jag har världens bästa vänner förresten!

Jag hade jättegärna velat köpa en ny klänning till min födelsedag men jag har ju inga pengar! :'( Får väl dra på mig någon gammal trasa som vanligt!

Aja, nu ska jag gå och göra något annat!

Pusselipusspuss!♥

Vad tycker ni jag passar bäst i, MED eller UTAN piercingar? :)
Utan piercingar i läppen! (Jag har sovit med sminket så jag ser ut som skit! ;) )



Med piercingar! (Lite äldre foto)

God morgon!

Kom hem till Södra för ett tag sedan...cyklade hit när Mats for till jobbet!

Har just käkat frukost och ska kila till bussen strax! :) Jag och Sandra ska på hemligt uppdrag idag.


Skriver lite senare för nu måste jag kila! Pusspuss!



Såå bra låt!

Puss natti!


Kom hem till Mats för en stund sedan...ska mysa ner i soffan till en film strax ;*


Ska se filmen Grown ups, har på känn att den kan vara riktigt rolig! Får hoppas på det!




Kvällsöppet på MIND THE BAG var jättemysigt!

Men nu ska jag kila!

Pusspuss!

Hallå på er alla gobullar!


Hoppas ni haft en bra dag so far! :)

Jag vaknade vid sex idag...min "pappa" ringde och sa att han var på väg för att hämta mig! Hade lovat att vara med Kevin idag för Felicia ville åka och sova hos sin kompis i Luleå så jag var snäll och ställde upp! Jag höll mig vaken till nio sen sov jag till elva. Skööönt... Lagade lunch till Kevin och mig själv och sen har jag bara tagit det lugnt! Ska snart ut och skrapa huset....alltså det är så tråkigt! Ge mig ett annat jobb nu! Ringde till min chef i Kiruna igår och frågade ifall de behövde nån som jobbade och de gjorde dem...men eftersom jag inte kan grillen utan bara kassan och allt annat skit så var dem tvugna att kolla upp när jag skulle kunna jobba osv.
Hade inte fått min lön heller från ett visst ställe...får se när den kommer då(?!) Less som satan!

Berättade till mamma igår vad jag önskade mig...verkar som att jag får en ring i alla fall! ;D Hon frågade vilken färg jag skulle vilja ha på klockan men det vet jag inte...kanske limegrön! Fast igår när jag och Mats skulle gå och handla så såg jag en jättesöt babyrosa klocka i ett skyltfönster! :) Den hade jag kanske velat ha! Jag har typ fetish för klockor nuförtiden (haha!) Kanske inte var så roligt skämt men jag är lättroad :)

     Älskar även dessa adidas klockor!

Känns att jag börjar bli gammal...jag glömmer bort saker hela tiden! Typ som nyss när jag borstade håret så kom jag på någonting viktigt jag skulle skriva i bloggen men nu har jag glömt vad det var! Helt puts väck! :S Wierd!

Well well...ikväll ska jag på Mind the bag's kvällsöppetmysgrej med Veronica och dem :) Har inte träffat alla dem på superduper länge så jag kommer krama sönder deras små söta ansikten när jag ser dem! ;-*
Får se vad som händer sen!

Imorgon ska jag vara med Sandra...vi ska till Luleå och göra en sak! Ska bland annat fylla i min tidrapport på Thai thai.

Papi ringde nyss och frågade vad jag gjorde på fredag och lördag...jag ba "Jadu, jag antar att jag festar och tjockar i mig godsaker eftersom jag fyller år! :)" Han " Ja, men vafan, skit i det...ska du inte följa med till Stockholm istället?" Ååååh! Jag vill åka dit! Träffa min kära Cassandra och massa andra fina barn! Pappa har köpt ett hus i Stockholm nu och ska på semester och mysa! Han sa att jag skulle flyga ner på söndag men jag jobbar ju 5,6 & 7:e så är väl ingen idé :/ Bajsbajsbajs!
Saknar pappa som tusan! Har inte träffat honom sen början på april! :/

     
Jag och riksmongot! ;)              Spååånis!         Cas & Els :)      Sandrus och Ellan!

Tänkte på en sak idag! Jag har fått rätt långt hår! Hade bara velat gå till frissan och färga mitt hår till min riktiga hårfärg så jag slapp färga det någonsin igen! :) Hade varit skönt!

 Naturlig hårfärg is the shit?!

En annan sak som jag vill väldigt mycket just nu är att flytta utomlands! Tänk att bo i ett hus med havsutsikt eller varför inte bo ute i vattnet?!

  Åååh! Alltså ge mig pengar nu!

Aja, nu måste jag städa lite här hemma!

Pusselipuss!


Fyra dagar kvar...



...sen är Ellanbellan 20 år! :) Mihi!


Hallå alla katter!


Jag skulle
börja jobba klockan 08:00 idag men när jag satt på bussen på väg till "jobbet" så började det åska och regna så Danne sa att jag fick chilla tills det lugnat ner sig! :) Jag håller på att skrapa vårat hus i Södra i brist på annat att göra! Nu regnar det inte nå mer så jag ska gå ut och börja arbeta...suck! Är förmodligen ett av världens tråkigaste kneg! Gnisslar som satan när man skrapar så jag får goose bumps utav bara helvete!
Jag fick förfrågan om att jobba i Far East's öltält under Lulekalaset igår...och jag var "tvungen" att tacka JA så nu ska jag jobba hela den helgen också, eller torsdag - lördag. Måste få ihop så mycket pengar som möjligt! Hade tydligen fått lönen från när jag jobbade på Bodenalive idag! :D Ska kuta till en bankomat när jag kommer in till stan och titta hur mycket jag fick ihop! :)

Jag har gjort massa roligt på senaste tiden faktiskt! Jag är bara så himla dålig på att upptadera i bloggen...men igår så fick jag en kommentar av någon som skrev att jag skulle "Upptadera mera! :)" Och självklart blev Elin mycket glad och tog sig i kragen och upptaderade! :)  Ska faktiskt försöka skriva lite oftare! Och om ni lägger in en kommentar då och då så blir jag mycket mer peppad att skriva! För då vet jag att det finns någon som orkar läsa min smörja i alla fall ;D

I fredags var jag med Helena, Elin, Martin, Micke och Mats. Vi såg film hemma hos M, M & M's föräldrar :) Såg snabba cash...den var helt OK faktiskt! Jag har blivit så kräsen när det gäller film på senaste tiden!

I lördags var jag med massa fina människor på Hanssons uteservering och dem tog varsin öl själv drack jag vatten eftersom jag är så sjukt lättpåverkad! HAHA! Ja, jag blir faktiskt påverkad av EN starköl.
Sen gick jag, Helena, Mats och Tobbe på marknaden en snabbis sen gick jag och Mats hem till honom och gjorde oss färdiga inför kvällen. Lördagskvällen spenderades hos Helena och Micke, vi åt pizza och sånt där sen konsumerades det en gnutta alkohol. Kvällen avslutades på Bränna.

I söndags var jag på bio med Mats, Helena, Micke, Rickard och Tobbe :) Vi såg Inception! Den var sjukt krånglig att hänga med i...helst när man är trött och bakis! Måste nog ses en gång till för att förstås. Var mysigt i alla fall!


Igår
jobbade jag en sväng, lagade middag till familjen och gick ut med hundarna plus att jag flummade med lillpissfelicia hela dagen ;-* Sen skjutsade mamma hem mig och då gick jag och Mats och köpte gottis på kiosken och mös?/myste? framför TV:n hela kvällen! :) Puss!

Många frågar mig vad jag önskar mig när jag fyller år...men jag har fan ingen aning!
Jag vet att jag vill ha en färgglad klocka från affären Mind the bag (ascool affär som finns i Boden) och så vill jag ha en smal silverring som jag kan ha på mig hela tiden. Men sen kommer jag inte på så mycket annat!
Pengar är ju alltid bra att få av alla släktingar men det är inte så roligt att få!?
Justja! Jag önskar mig en parfym...mina två favoriter håller på att ta slut!

Den önskar jag mig! (tror att det är den)

Jo, by the way! Jag vet precis vad jag önskar mig...en sak som jag önskat mig superlänge! En systemkamera! Men den måste jag spara ihop till själv och det har jag inte råd med nu :/ Så om ni vill vara gulliga mot mig på min födelsedag så kan ni ju skicka en sån till mig! :) Tack på förhand! :D
Hade också velat ha en fetjävla diamantring för flera miljoner!



Nu vet ni vad jag önskar mig...ut och handla! :)

Ha en underbar dag allihopa! Pusspuss!

Har miljarders med foton på datorn jag borde dela med mig av till er men det får bli en annan dag! :)



Finaste! ;*            Ellanbellan!        Fells och Ginnie!   Min storebror tog studenten! :)


Du gör mig så jävla lycklig! ♥


Elin ♥ Mats


Nu ska jag kila ut med hundarna med lillasyster och sen ska jag hem till stan! :)

Pusspuss!


Min älskling! ;)

Someone like you... ♥



Usch...jag har ont i halsen som attans igen! :/

Var på arbetsintervjun idag och det kändes som att det gick jättebra! :) Åkte hem till Södra sen och nu är jag här.
Ska laga mat snart...måste bara komma på något att laga.
Sen ska jag kila ut med hundarna en sväng och efter det ska jag åka hem till lägenheten och se film hade jag tänkt.

Igår var jag och Mats med Sandra en sväng, var och handlade på coop och sen såg vi film "The last kiss".

Nu ska jag börja med maten!


Pussis!

Du är bäst! ♥




Go ahead and make me cry... I'll be alright!


Tjeenare alla snyggkatter!

Jag har hur mycket som helst att skriva egentligen men jag orkar inte...känner mig inte på humör.

Jag känner mig ynklig och känslig idag...vill bara ligga i sängen och lyssna på lugn musik.

Har så himlans mycket att ta itu med men när jag har mycket att göra blir jag cp och gör ingenting istället.
Idag var jag i alla fall på ett ställe och sökte jobb...ska på arbetsintervju imorgon kl 14. Får se hur det går!
Åkte hem till Södra sen och gjorde inte ett skit! Lagade middag till familjen och nu ska jag snart åka hem till stan tror jag. Jag ska prata med mamma och Danne om jag får flytta hem igen för jag vill inte ha kvar lägenheten...är ju ändå aldrig där plus att jag hatar Boden och vill flytta härifrån och då behöver jag spara massa pengar så jag kan flytta.
Men jag vet inte när Danne slutar så jag kanske får ta samtalet imorgon istället..
Måste fixa körkortet också! Sen ringer de hela tiden från cultural care au pair och tjatar på mig att jag ska åka till USA.
Vet inte vad jag ska säga...äh! 

Nu ska jag ringa Mats och fråga om han vill följa med mig hem och mysa!

♥ Pussis!

Go ahead and say goodbye...I'll be alright!




Elin skulle vilja ha en sidecut just nu...men hon är för feg för att  göra en!



Tjabba!


Är i Örebro för tillfället! :)

Vaknade halv 7 i dag av att moster ringer och frågar om jag och Kevin är vakna. Vi skulle vara framme i Örebro 08:05 så vi var tvugna att packa och lite sånt där innan vi var framme. Otroligt nog var tåget i tid och vi anlände fem över åtta...moster och Tuveli kom och hämtade oss från tåget. Kramades lite och sen åkte vi hem!
Felicia satt och hoppade med Tea i famnen när vi kom hem...hon såg ut som en sliten ensamstående morsa med typ 5 barn! Haha! Avslappnande semester är nog det sista Fells haft i alla fall :)
Käkade frukost och sånt där...sen skulle vi åka och bada men jag ville inte följa för jag var så sjukt trött efter en natt på tåget utan sömn. När de småttigaste barnen somnat åkte jag, Fells, Kewk och moster till Marieberg och shoppade lite. När vi kom hem slog jag och Felicia vad om att jag vågade hålla i en fetjävlamördarsnigel...och de vågade jag! ;D Slemmig som tusan var den och jag fick slem över hela handen! Sen kom moster på att vi kunde ta bort alla sniglar vi såg på hela tomten...Felicia och Kevin hade en varsin spade och jag fick plocka med händerna så jag var tråkigt äcklig om händerna när vi var klara efter en hink full med sniglar! :) Vissa var supersöta!  Jag fick en favorit som jag döpte till Jörgen! Sen släppte vi ut alla i skogen ;)

I morgon ska jag och Fells åka buss in till stan och shoppa loss! Vettetusan hur vi ska kunna åka buss själva! Haha...men det löser nog sig...förhoppningsvis!

Åker hem
på torsdagkväll och är hemma på fredag 10:30 :D Längtar redan hem...

Skriver nog imorgon!


Puss nattinatt!

Saknar dig finaste du!


Heej...


Jag har blivit sjuk som bara den...orkar knappt hålla ögonen öppna.

Har nästan inte kunnat sova på två dygn nu!
Är sjukt täppt i näsan, ont som tusan i halsen, ögonen rinner, öronen dunkar, huvudet sprängs och jag har ont i hela kroppen...jävla feber som kommit!
Mats har varit världens snällaste och tagit hand om mig :) Han är världens bästa ;-*

Vaknade i alla fall halv sju idag, Mats skjutsade hem mig till Södra och jag gick ut med Ginniepig. Nu ska jag slänga mig i lillasysters säng och grina tills jag somnar. Ååååh, jag kan ens inte dricka någonting för jag har så ooooont! Jävlaskitsnoppsjukdom!

Skriver kanske senare idag...uppskattar "tycker synd om Elin" sms eller något liknande :)

Puss på er! ;-*

Jag hade velat snorkla nu också! :/

Over and out!


Hey puddingar!



Pip Elin Maria Johansson Backström har klarat sig utan snus i 2 veckor! ;)


Känner mig hyfsat duktig faktiskt! Jag har rökt en del men det ska jag också sluta med om typ 1 ½ dag :)

Jag är helt sjukt trött efter Boden alive...har jobbat torsdag, fredag och lördag i ett av öltälten. Farligt med folk!
Natten till söndagen kände jag mig hur dålig som helst och nu kan jag knappt prata för att jag har så ont i halsen :/ Tusans förkylning!

Idag vaknade jag först vid klockan ett...låg i sängen och såg lite TV med snyggis. Somnade om en sväng.
Rickard kom och hämtade oss och vi åkte och hämtade upp Elin och Martin...handlade på Ica, for hem till Martin och spelade X-box. Ägde nästan Mats! Såg film tills Danne kom och hämtade mig. Ska vara barnvakt till Kevin hela veckan så jag ska sova hemma i Södra nu. Lipar för jag måste sova ensam inatt! Jag har nästan inte sovit ensam en enda natt på en hel månad! Jag får skärpa mig och sluta lipa! ;)

Veeet ni?! :D  Jag fyller 20 år om 26 dagar! ;))) Önskar mig en puss och massa kramar av mina fina vänner! :)
Alltså...31/7-10 (samma dag som jag har namnsdag) så fyller Elin 20 år!

Nu ska jag krypa till kojs! Och imorgon tänker jag inte sova ensam :)

Pussspusss!



Fellanbellan & Slangbellan summer -06!

RSS 2.0