HEEEEEJ!


Myser med min älskling! :) Mihi!

I dag har vi vart på banken och lagt in lite pengar osv. Sen var det en surtant på  Nordea som vägrade ge ut mina pengar på min bankbok om jag inte hade nå papper med mig som jag inte har någon aning om vart jag har eftersom kontot är typ 20 år gammalt! Mamma kanske vet?!

Drog hem till läggan igen och så kom Tobias hit och vi fick vänta en evighet innan RICK WITH DICK(?) kom och hämtade oss...vi drog då till Luleå och shoppade loss! Eller inte jag...men alla andra! Jag har bestämt mig för att spara mina pengar och vara duktig! Mats köpte en kofta och nya kallingar som jag fick välja färg på :) Och just det...han köpte en osthyvel också! :D En väldigt elegant sådan! Jag köpte faktiskt en klocka! Som var rosa och superball! Tanten i kassan var stressad och var tvungen att stänga affären så hon hann inte göra klockan mindre...så jag måste gå till en annan urmakarbutik och fixa det själv! Bajs!

Sen vi kom hem har vi bara softat...eller jag har dammsugit, skurat och städat toaletten! Och ja justja, putsat alla speglar och fönster! :) Mats gjorde det han var bäst på...titta på och spela bra städmusik! :) Puss!

Satt och kikade runt lite på klockor på internet och hittade denna baby



Snygg som fan! Ska beställa den på direkten! Men vet inte om det blir silver eller guld?!

En annan som jag tänkt köpa förut kanske också slinker ner i /varukorgen...

Rätt enkel och snygg!

I morgon ska vi på relaxen och bubbla och sen blir det väl att konsumera en och annan öl eller nå. Och på morgonen måste vi nog kanske ta oss in till Luleå igen och köpa en extern hårddisk för min dator håller på att krascha totalt och jag vill inte förlora alla mina 30.000 foton.

Nu ska jag och Mats se film...blir "Due Date":) I går såg vi "127 timmar" den var ASTRÅKIG!
Sen har jag sett "I rymden finns inga känslor" tyckte den var riktigt bra faktiskt! Och så "Trassel/Tangeld" som jag också tyckte var rolig och bra!

Nattinatt!

Pusspuss!

Älskling är hemma! :)


Nu har min Mats kommit hem! :D Jag är superglad och vi har inte hunnit göra så speciellt mycket, bara varit med varandra och myst på! :)

Var hemma hos Mats föräldrar i går och åt middag sen somnade vi på soffan där. Sen kom Rick och hämtade oss for hem till lägenheten och såg lite TV. Sen somnade vi igen! :)

I dag har vi inte gjort ett skit typ. Vi ska åka till Luleå snart...Felicia behövde skjuts till träningen och vi fördriva tiden med att gå i affärer plus köpa maaat! :) Sen blir det myskväll hemma med massa gott! ;)

Pusspuss!



Nu längtar jag till vi åker till Grekland! Kommer bli så himla mysigt! :)

Ehm...god morgon!

Har inte ens gått och lagt mig än...jag har hållt på busa med mitt smink! Fick sån himla lust bara! :)

Meeeeen nu tycker jag nog att det är dags att hoppa i säng! Så jag bloggar mer när jag vaknar och ska bjuda på lite nya foton och sånt där! :) Hihi!

puss och god natten!


Önskar att jag hade lika gröna ögon som min Inis :)

Mihi! Jag har en pudel på skallen :) Berättar varför senare när jag vaknat!

tlött.

Åååh, jag är helt slut! Har en fruktansvärd huvudvärk och ont i resten av kroppen också!
Blev hungrig nyss men orkar inte laga någonting och orkar heller inte gå till Coop och köpa någonting att äta.
Önskar att Mats var hemma och tog hand om mig nu...bajs!

Ska ligga på soffan resten av kvällen! Ser "Shear genius" just nu! Och klockan nio börjar "En prinsessas dagbok 2" :D Jippie! Älskar såna filmer och tror inte att jag sett hela tvåan nångång :)

Aja, nu ska jag hämta mitt täcke och mysa ner mig i soffan igen!

Pusspuss!

Fruuuuuusen!


Hej!

Jag fryser som tusan! Har varit i Skellefteå sen klockan 11 typ och kom just hem. Min lillasyster har tävlat i konståkning. Hon var superduktig! :) Hihi! Jag började lipa för att hon var så duktig!
Jag och mamma var på stan i Skellefteå en sväng. Köpte en t-shirt till mig själv och sen köpte jag en present till Mats :)

Jag är hur trött som helst efter dagen! Har ätit massa onyttigt och känner mig fetast i världen! Och så har jag asont i magen! Baaajs! :b


Vad jag gjort i veckan...


Onsdag: Var på promenad med Veronica :)
Och sen var jag hemma i Södra, var barnvakt till min sjuka lillebror. Pluggade hela kvällen! :)

Torsdag:
Följde med Veronica till vårdcentralen för hon skulle ge blod. Och sen helt plötsligt låg jag där med en nål i armen! :s Jag vet inte riktigt vad som hände! Haha! Jag är ju superrädd för nålar och sprutor. Började ju grina i höstas när jag gav blodprov. Men nu tänkte jag att jag skulle bli blodgivare för att bli van vid nålar och sånt :)
Först så stack de mig i fingret och sen tog dem massa blod från min arm. Hon hittade inte rätt först så hon fick rota runt (that's what she said) :) Men det gick bra! Så om en månad får jag veta om jag är frisk nog för att få ge blod.
Var hemma i Södra och var med Kevin. MÅDDE BAJSDÅLIGT!

Fredag: Åkte med Nikita och Veronica till veterinären. Nikita har något konstigt "exem" i örat som vi var och kollade upp, men var ingen fara! :) Sen fick hon vaccin också. Var på H&M en sväng och köpte en mössa, en ring och en sån där roller som tar bort hår från kläderna. Var behövligt! Åkte hem till Södra och myste hela  kvällen. Pluggade när jag kom hem. MÅDDE BAJSDÅLIGT DENNA DAG OCKSÅ.

Lördag: Ishallen i Skellefteå hela daaagen och kvällen! Och nu är jag hemma och ska gå och sova!

Pusspuss natti!




Söto Inez :)


Mihi!

Hej!

Jag har inte upptaderat på någon dag nu för att jag mått bajs och haft mycket att göra...typ.

Orkar tyvärr inte skriva allt jag gjort de senaste dagarna för det är ganska mycket!

Jag ska till Skellefteå på hemligt uppdrag i morgon och återkommer till Boden kring 20:00 så jag avslöjar vad som hänt och vad jag gjort de senaste dagarna! Så kika in i morgon kväll gulleungar! ;)

Puss och nattinatt!



Jag är SUPERBLEK! Och blir retad av Mats, Albin och Micke :b Kanske borde ta mig till ett solarium innan Mats kommer hem...är ju lika vit som Inez! Sitter som en liten apa på bilden plus att jag blivit planka?:) Hihi!

puss på er!

Hej!

Blir en liten snabb update för jag måste plugga lite innan jag går och lägger mig.

Det gick jättebra på körlektionen i dag! :D Jag fick träna på stadskörning, var liiite läskigt men gick bättre än jag förväntat mig! :) Sen pluggade jag lite teori och nu har jag äntligen gjort bort fas A så nu har jag kommit igång i alla fall. Så nu är det bara att ligga i så jag fixar teoriprovet ;)

Aja, har inte gjort så mycket mer i dag...lockade håret nyss så jag har värsta krullet nu! :) Är så tråkigt att ha rakt hela tiden så jag var tvungen.

I morgon ska jag antingen vara barnvakt till min lillebror för han hade blivit lite sjuk eller så ska jag ut och promenera med Veronica. Kanske hinner med både och ändå. Beror på när mamma slutar!

Just det! Har glömt att berätta att jag tagit ut min töjning ur örat :/ Blev så less på att inte kunna ha två likadana örhängen. Tänkte först töja andra örat också men orkade inte så jag tog ut den! :) Har fortfarande inte växt igen helt men får hoppas att den gör det snart annars måste jag ju cutta upp örat så det blir ett sår :o Hade ju bara 10 mm så det kanske ger med sig snart och läker ihop.

Yes, men nu ska jag plugga lite! :)

Nattinatt! puss!




Åååh!

Skypade just med Mats...saknar honom jättemycket efteråt! Är så jobbigt!

Men men 12 dagar kvar tills han är hemma! :)

Nu ska jag ta tag i pluggandet!

Skriver kanske sen när jag kommer hem om jag inte är för trött :)

Pusspuss hejdå!


Mjao!


God morgon!

Jag kom alldeles precis hem till mamma. Ska tillbringa min dag och kväll här eftersom mamma jobbar till 19.
Ska agera "barnvakt" och kock! Men är i alla fall ensam till halv tre, sen kommer min lillebror hem.
Som tur är han så pass stor så jag inte behöver ha ett större ansvar när jag är hemma med honom men han kan ju ändå inte vara ensam hemma så länge. Han är också bortskämd så han kan typ inte ens göra en macka själv...eller beror nog också på lathet :)

Jag var
vaken hela natten och pratade massa skit och minnen med en god vän! Och därför är jag lite seg och trött just nu :) Men kanske somnar tidigt i kväll då!

I dag ska jag plugga teori till körkortet, se lite TV och laga middag till Kevin.
Sen när mamma kommer hem får jag förhoppningsvis övningsköra hem!
Mysa lite framför datorn eller TV:n och sen soooova!

I morgon ska jag & min kära Lovisa vara duktiga och kila till körskolan och plugga. Sen har jag körlektion klockan 13:00. Och efter den ska vi plugga meeera! Så plugg, plugg, plugg i dag och i morgon.

Jo, jag har tänkt på en sak. Förut har jag ju skrivit så här... idag, igår, imorgon, ikväll osv.
Och nu har jag börjat skriva... i dag, i går, i morgon, i kväll osv.
Har ju som alltid vetat hur man ska skriva det men JAG tycker faktiskt att det ser mycket finare ut när man skriver, idag, igår osv. Tänkte bara yttra mig om det så ni inte tror att jag var helt borta :)
Kommer förmodligen bli en blandning av mina stavelser nu innan jag hunnit vänja mig vid att skriva på det rätta sättet på datorn.


En annan sak jag insåg i går när jag läste mina gamla inlägg var att jag skrev "jätte mycket, jätte fin osv" förut!
Men sen fick jag lära mig att det alltid ska sitta ihop! Så om ni nu inte visste det så skriver man, " jättemycket, jättefin, jättegott" osv. Alltid roligt att lära sig någonting nytt!
Jag är rätt dålig på om ord ska sitta ihop eller inte faktiskt. Men man lär ju sig med tiden liksom! :)
Särskrivningar kan ju vara väldigt roligt ändå! :)


Sån glass hade jag velat äta!


Oh yes!

Nu ska jag kila och äta lite frukost...får se vad det blir.

Pusselipuss!

Inte varit hemma...

Hej!

Förlåt för att jag inte skrivit på några dagar...men jag har nästan inte varit hemma något. Och när jag varit hemma har jag fixat med massa grejer i lägenheten. Nu är all disk borta, golvet var rent för någon dag sedan, garderoben är nästintill perfekt, sängen är renbäddad och tossin skurad! :) Jag kom på i tosdags att jag fortfarande hade kvar mina julgardiner och en julstjärna (en himlans fin) i fönstret och då var jag tvungen att ta bort det också så nu är det lite mörkt i ena fönstret men ska be min söta mamma om två fina & LIKADANA lampor till mina två ynka fönster som finns här hemma.

I dag har jag ätit sushi med mamma och min "pappa" Danne :) Dem tyckte att det var rätt så äckligt men jag gillar det faktiskt! Har bara ätit det 3 gånger.


ÅÅÅH! Jag vill ha en systemkamera so bad! Hade någon köpit en till mig hade jag varit evigt tacksam och alltid varit jättesnäll mot honom/henne! Någon som känner sig snäll och vill ge mig en? :)


Min mommo och moffa har varit här i Boden och hälsat på hela helgen! :D Varit jättemysigt! :)
I lördags var jag på stan med mommo, mamma och Felicia och då fick jag ett puder och ett armband av mamma och av mommo fick jag en jättesöt mintfärgad bikini plus 10 KG kattsand som luktar gott och är helt amazing!
Så har ni katt KÖP då för tusan, Ever Clean! Jag har den "gröna" och den luktar väldigt gott och fräscht! Och det dessutom jättelätt att få bort allt som katterna dumpar i kattlådan! :)


Den här måste ni kattägare bara ha!

Min kära lilla Inez älskar att kissa på badrumsmattan så den kan jag inte ha framme nå mer men, jag tror att det kanske blir bättre nu när Kerstin och Iniz har fått större kattlåda (då blir det ju inte smutsigt på engång)

Menmen nu ska jag se lite TV sen sova. Ska vara barnvakt i morgon för mamma jobbar kväll.

Bjuder på lite foton i alla fall!


Detta pysslade jag med en kväll. Hängde upp en tapet övanför sängen  så det ser ut som en sänggavel :)


Här är t-shirten jag köpte på Gina förra söndagen. Söt va?! :)



Kertin tycker inte om att pussas med mig :b

Men Iniz tycker om att mysa med sin mami :)

Halkbanan...CHECK!

:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D!!!!!! Mihi!

Halkbanan gick superduperawesomejävlabajsBRA! :D


Och Elin Johansson Backström aka El-bert, Slangbellan, Slangis, Ellanbellan, EJB, Elin, El. Kalla mig vad ni vill men JAG KLARADE DET! :D Okej, nu kanske ni tänker "MEN SO WHAT LIKSOOOOM...HUR SVÅRT ÄRE ATT KLARA EN JÄVLA HALKBANA TYYYYP?!?!?!?!?!" Det var inte speciellt svårt MEN i alla fall! Jag glädjs åt de små sakerna jag klarar av...har inte så speciellt höga krav på mig själv, just för att inte bli besviken. Och jag var hyfsat nervös inför detta.

Till er alla som inte gjort halkbanan än: Var inte nervösa just inför halkbanan...man får jättebra instruktioner om hur man ska göra osv och det är JÄTTEROLIGT! :D Så var inte så oroliga dagarna innan ni ska åka :)


Men men nu är jag hemma och jag MÅSTE diska och städa plus boka tvättis! Måste verkligen be om ursäkt för hur mycket disk jag har! Det syntes på några av bilderna jag la upp i går. HAHA! Aja, det är Mats som brukar diska annars eftersom jag hatar det så ni får ha liiite överseende, taaaack! :)

Och nu ska jag lägga på ett fucking kol och göra det också! Återkommer senare!

Pusspuss allihopa! Ha en riktigt GLAD DAG! För det har jag!



Saknar sommarens härliga dagar! :)

Hej igen!

Förlåt för att det tog så låååång tid med det är för att Mats ringde och ville skypa just när jag hade tagit klart alla foton eller nästan alla.

OCH NU ÄNTLIGEN, har jag fått foton på ALLT...nästan. Allt utom en jättesöt t-shirt jag köpte i Luleå men det kommer en bild på den någon annan dag! :) Och just det! Glömde fota en svart klänning jag köpte i Luleå också...men skit samma!


Leopard brallorna från Luleå! Kommer nog bli mina favoriter!

Ett par leggins från H&M i Luleå. Var finare i butiken.

En liten väska från Monki i Luleå.

Allt jag beställde från Nelly! :)

Ett linne/klänning som kanske blir användbar till sommaren eller med en kofta till.

En mysig långtröja/klänning som var jätteskön!

Dålig bild, en vanlig svart klänning med nå grejs på axlarna och dragkedja på ryggen.

En spetströja som var jättefin men lite tajt över pattarna så den får nog min lillasyster av mig! :/

Gillade inte den här t-shirten så mycket...men kanske blir fin med en midjekjol till.

Söt sommarklänning som blir bra till Kreta och sommaren :)

Bilden blev inte så bra. Men tröjan var rätt så snygg i verkligheten.

Min FAVORIT :D Var jätteskön, jättestoooor & jättefin! :) Love it! Skorna också!

Jättejättesöööt klänning! :)

Och jag tyckte att denna kavaj/jacka passade bra ihop med klänningen :) Fast paljetterna från den kommer väl lossna.

Den nya jackan var fin och skön men dock ganska tunn så det blir nog en bra vårjacka!

Halsband.

Fina sommarskor!

OCH till sist skorna jag älskar men inte kommer få använda för Mats för jag blir längre än honom i dem! ;)
Vågar nog inte använda dem nu när det är snö för sulorna var helt blanka typ :)

Det var nog allt! Nu ska jag plugga teori, käka godis och dricka cola :) I morgon måste jag vakna 05:15 och sen 06:30 bär det av till Piteå! Håll tummarna för mig i morgon när jag är på halkbanan! Och om jag failar så kommer jag INTE att förtälja det! ;D Hade vart ytterst pinsamt!

Puss och god natt!


Jag och fina Veronikiss i lördags! ;)

Tjallå! :)


Nu har jag fått hem mitt paket från Nelly så nu ska jag fota alla klädesplagg så ni får se vad jag köpte! :)

Kanske tar en liten stund eftersom "min" nya telefon är en HTC och jag har lite problem med den plus att jag bara använder Mats Macbook pro och den här datorn kan driva mig till vansinne ibland. Är INTE van vid Mac! :b

Men men ska försöka skynda mig!
Måste även visa vad jag hittade i Luleå i söndags också! :)

Pusspuss!

Hade lite problem igår när jag skulle göra fransk manikyr så jag sket i det och målade helvita naglar och tyckte att det blev lite fint :)



RSS 2.0