Tjollahopp!


Måste bara kommentera en sak där jag gjorde en riktig fail.

(Jo, jag har tänkt på en sak. Förut har jag ju skrivit så här... idag, igår, imorgon, ikväll osv.
Och nu har jag börjat skriva... i dag, i går, i morgon, i kväll osv.
Har ju som alltid vetat hur man ska skriva det men JAG tycker faktiskt att det ser mycket finare ut när man skriver, idag, igår osv. Tänkte bara yttra mig om det så ni inte tror att jag var helt borta :)
Kommer förmodligen bli en blandning av mina stavelser nu innan jag hunnit vänja mig vid att skriva på det rätta sättet på datorn.)


Skäms lite faktiskt... jag har nu förstått att både och är rätt! Att man kan skriva både idag & i dag.

Men men... IDAG/I DAG har jag, Mats, Helena och Micke varit ute och pimplat! :) Var jätteroligt! Fast jag trodde att det skulle vara varmare så jag frös väldigt mycket. Fick dock ingen fisk...så det sög ju! :) Efter fisketuren så åkte vi hem till Helena och drack kaffe. Efter det åkte vi hem till familjen Nilsson och åt enchiladas! DET VAR SÅ JÄVLA GOTT!
Annika är så himla duktig på att laga mat! :D

Efter maten så höll jag på att spricka! Helena skjutsade mig till Theres där mina fina vänner var och hade myskväll.
Var roligt att träffa alla eftersom vi inte setts på nån vecka. Vi som var där var, jag, Veronica, Theres, Tilda, Lovisa, Anton, David & Daniel. Såg först "Halv åtta hos mig" och sen "Sveriges värsta bilförare". Och sen började "Step brothers" så grymt rolig film.

Micke och Mats kom och hämtade mig för jag skulle hem och göra lite körkortsteori men eftersom vi var några här så var det inte så lätt och jag var/är supertrött så faserna får vänta till imorgon. Somnade till och med i någon minut när jag la mig i sängen men jag fick inte sova länge för Mats ville ha mig vaken :)

Nu ska vi i alla fall se en film och sen ska vi soooova!

Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på...kanske ut och köra skoter! :)

Pusspuss nattinatt!


Inte en så fager EJB!

Finaste Matsie! :)

Söta Helena :)

Första hålet vi skulle borra var omöligt! Tror vi var för nära land för sen när
vi gick längre ut gick det mycket lättare!


Filmkväll!

I dag var jag på stan en sväng och sökte ett jobb. Får veta i april om jag får det :)

Promenerade till Mats föräldrar och skulle se om ett paket hade kommit men tyvärr var det inte där. Åt middag och sen fick jag jätteont i huvet...så jag somnade en stund. Åkte hem till lägenheten och hade filmmys med Helena och Micke :)
Vi såg "Psalm 21" jag vågade inte titta i början för det var massa läskiga scener men sen blev den bara rolig för att den var så jävla dålig! Fattade inte vad som var grejen med filmen...den handlade som egentligen inte om någonting.

Helena och Micke åkte just hem och nu ska jag plugga lite teori och i morgon ska jag göra en fas eller två!

I morgon ska vi kanske åka ut med skotern och pimpla plus grilla massa korv :) Myyyys! Jag ÄLSKAR att pimpla eller fiska överhuvudtaget! Är så himla spännande att få napp! Men om man inte får någon fisk så kan det bli rätt långtråkigt.

Just det! Började se "Into the wild" i går men den var så himla lång så såg inte klart hela. Men den var jättebra faktiskt! Ska se klart den efter jag pluggat en stund.

Men men...nu måste jag plugga lite!

Pusspuss natti!

Jag saknar min papi! :)

FETTIS-DAG ELLER FET-TISDAG?

Nja, en "fettis-dag" kan man ju ha varje dag...men en "fettisdag" kommer bara engång per år! I alla fall enligt almenackan.

Hej alla schnygga!

Jag är ledsen för att jag inte skrivit på länge...jag vet inte riktigt varför jag inte gjort det men jag ska försöka ta upp bloggandet igen! (vet att jag sagt det förr men nu ska jag fa-an skärpa mig) Mats får hjälpa mig! :)

I dag har jag och Mats varit i Södra en sväng och skrivit ut CV:n till mig eftersom vi inte har någon skrivare här hemma.
Sen drog vi in till stan och gick runt lite på stan. Köpte "Dust it" fast en billigare variant...får se om det fungerar lika bra som orginalet. Gick på Coop och köpte massa grejer för att vi skulle baka.
Käkade middag och bakade sedan. Blev chokladbollar! :)))) Mums!

Jag pluggade teori en sväng och sen hade vi mysfika! Nu ska jag plugga lite mer och sen ska vi se filmen "Into the wild" jag har bara sett början på den så det ska bli spännande att se om den är bra!

Bjuder på lite foton från i dag


Min Mats :)


Tror att jag gillar gangsterstuk och kanske till och med gangster... hähä!Puss!


Kom på en sak, någon annan som tycker att det låter som att dem säger"Give Those Hoes A Go!" i stället för "Give Those O's A Go!" i Cheerios reklamen?
RSS 2.0