Tjabba!



ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!

Nu har vi fått internet till lägenheten! ;D Kom överens med min granne att vi skulle dela på hans internet så jag slipper binda mig till något ifall jag flyttar till våren. :))) HAPPY!

Har jobbat 07:30 - 16:00 i dag...var rätt tungt eftersom jag inte jobbat på länge. I morgon jobbar jag 07:30 - 16:30. Förhoppningsvis får jag gå dubbelbemanning med Sickan till nån så vi hinner umgås lite! Jobbar på fredag också 07:30 - 15:00! Och på lördag blir det FARMEN! Jag har inte druckit på över en månad nu så känner att jag kanske borde ta till flaskan och ha lite roligt!? Dock vet jag inte vad jag ska klä ut mig till och jag vill inte slösa massa pengar på en dräkt så det lutar mot att jag ska vara pepparkaka i år igen...lite tråkigt men vad ska man göra?

I går köpte jag och min älskling fiskar! :D Vi köpte 10 neon tetror, 2 guppysar och 1 "sugfisk" som vi döpte till Rickard...tyckte namnet passade eftersom han är en sån fisk som åker runt och äter skit precis som "våran" andra Rickard :) Mihi! Vi måste köpa lite fler fiskar för akvariet är så stort så man ser knappt att det finns liv därinne :)

I dag hade mina brallor kommit till Mind the bag! :))) Så jag fick gå dit och hämta ut dem! Stannade en liten stund och pratade med Theres som dessutom var SKITSNYGG i håret! :)

Nu ska jag mysa en stund sen försöka sova!

Pusspuss sov sött!



Hihi!

Myser med hjärtat!


Har myst på hela kvällen med min älskling :)
Tryckt i oss massa chips och dipp plus druckit litervis med coca cola!
Såg senaste avsnittet av lyxfällan för en stund sedan och nu ska vi se film eller någon serie.
Får se om vi sover här i huset (Mats föräldrar) eller om jag sover hemma hos mamma och dem :)

Nu ska jag fortsätta mysa! :)

Pusselipusspuss!



Mihi!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :D



FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT!

Jag har inte gjort en update på över en månad och min blogg har fyllt ett år och allting!
Ber om ursäkt! SOM FAN!

...men en sak som jag blev SUPERGLAD och mycket förvånad över är att jag haft massa läsare varje dag i alla fall.
Trodde att statistiken skulle ligga på 0! Men eftersom ni har gått in på min blogg och kollat om jag lagt upp något varenda dag så måste ni ju tycka att min blogg är liiiite rolig att läsa i alla fall så nu jävlar ska jag börja blogga igen!:D  Blev så himla glad! :D


Det händer inte så mycket just nu i mitt liv...inget alls faktiskt. Har varit "sjuk" i 2 veckor nu så jag har inte kunnat jobba. Men igår fixade jag biffen på sjukan så nästa vecka på onsdag ska jag försöka vara tillbaka på jobbet. Man känner sig totalt värdelös och deperimerad när man bara är hemma hela dagarna. Men ibland kan man inte göra någonting åt det. Har varit tvungen att sova hemma i Södra också.
Men nu mår jag bättre så ikväll sover jag nog kanske hemma i läggan :)

Förra veckan så var jag med mami och Danne på stan och då fick jag en ny vinterjacka plus halsduk och mössa :) Måste lägga upp ett foto någon dag! Jackan är jättefin och helmysig! :)

Nu ska jag slänga mig i duschen och vila en stund.

Längtar efter min blivande kissemiss :)
Lämna gärna namnförslag! :)

Pusspuss snyggingar! :)




RSS 2.0