Gott nytt år!



JAG ÄR GLAD! :D

Idag har jag vaknat klockan 09:00! Applåder till mig!!! Fikade lite och sen gick jag och mommo en sväng på stan. Hittade en skjorta och ett par jeans. Kanske inte borde shoppa nå mer på ett tag eftersom jag slösade tretusenkronor i förrgår :) Haha! Och såklart råkade jag beställa paketen hem till Boden så jag kommer få allt först när jag kommer hem. Men det kan ju också vara bra :) Inte lika mycket att ta med på tåget sen. "Man kan alltid se någonting positivt i det negativa"/elin. Jag har beställt löshår...känner att det kanske var lite onödigt nu när jag fått rätt så långt hår. Men jag kan ju använda det lite då och då när man vill vara lite extra fin...vilket inte är så ofta jag orkar vara :) Mihi! Jag är rätt slö med sånt där! Nåja, idag är det nyårsafton och min dag har varit perfekt hittills! :D Matsie ringde nyss och pratade lite skit :))) Saknar honom som faa-an! Men jag klarar nog mig ändå :) Råkade just trasha mina strumpbyxor! Fastnade med armbandet i en maska och så drog jag :)Klantbellan!
Haha! Sitter och funderar på vilken frilla jag ska ha på jobbet idag...:) Brukar ha flätor för att jag får aldrig till en snygg "hästsvans" så det får nog kanske bli en eller två flätor idag igen. Justdet! Igår när jag satt och såg TV med mommo och moffa så frågade jag mommo om dem behövde nå vikarier på hennes jobb och då sa hon att de behövdes vikarier ibland så nu kanske jag får börja jobba där då och då! :) Kommer typ vara tvungen att flytta till Kiruna eftersom jag bara får massa jobb här! Haha! Nä, det är nog ingen risk att det händer. Jag har ju jobb i Boden också. Undrar när jag får veta om jag får någon av lägenheterna? Har försökt att ringa dit men kommer bara till en växel. Aja jag får prova ringa på måndag då borde dem ju svara. Nu ska jag gå och se TV och vila en stund så jag orkar jobba hela natten...inga festerier för Elin idag inte. :) Men när alla andra slösar pengar så tjänar jag pengar istället! ;)) Och jag har lovat mig själv att jag ska öppna ett sparkonto och lägga hälfen av lönen jag får nu i januari på kontot :) Så jag har lite backup cash till möbler och hyra. Och när jag flyttar ska jag ta med min Jinna (vår nya hund) till Boden så ska hon få bo med mig i min lägenhet :D Får ju ändå inte ta med Nikita när jag flyttar så det kommer att bli ensamt...i alla fall de första månaderna ;) Frågade just Mommi om hon kunde köpa massa snäckarmband till mig när hon och Moffis åker till Thailand och de skulle hon göra :D Hon är bäst!!! Jaja, nu måste jag tvinga mig härifrån...har nästan alltid så mycket att skriva om. :)

"Farväl min sköna böna" <3

Pusselipusspuss!



GOTT NYTT ÅR!

Hejhejhemsktmyckethej!

Sitter hos papi och väntar på att maten ska bli done! Var nyss med Linda på coop och handlade lite saker!
Natten till idag har varit världens mysigaste! Sov med MIN nya vovve Jinna <3 Hon är så jääääävla söt! Försöker lära henne lite vett och etikett! Hon kommer från en kennel i Frankrike så hon kan inte ens sitt och hon är inte helt rumsren än. Men det kommer nog snart. Hon låg på min arm och sov hela natten :) Jättemys! Vaknade halv 12 också! Helt otroligt! ;D Hela dagen har varit bra. Städade hela köket här hemma och sen var jag barnvakt i några timmar...lekte med skitungen Liam : ) Sen såg jag att jag hade blivit erbjuden 3 lägenheter också! :D Tackade "Ja" till två av dem. De var 5 andra som också kan få lägenheterna så jag hoppas hoppas hoppas att jag får en av dem i alla fall! : ) Funderar på att sova hos mommo och moffa inatt så man får lite lugn och ro...alla har åkt därifrån nu så det är bara mommo och moffa hemma. Så jag går nog dit och sover efter jag ätit. Här är det hundar som skäller och Liam som skriker så jag behöver lite tystnad. Nu är mina lediga dagar över så jag börjar jobba imorgon, jobbar från 19:00 till typ 07:00 ifall det är mycket folk. Kommer vara död på nyårsdagen när jag också jobbar natt. Jag jobbar i alla fall med Anneli så det är nog lugnt! Nu ska jag gå och käka.

Pusspuss!



Jinna :)



SkitLiam :)

Less!

Jaha...nu är jag ledig i två dagar och det känns ju kul...NAE! Är jävligt less!
Vill bara åka hem till Boden och umgås med alla mina vänner och glida ner i min egna säng och mysa under mitt egna duntäcke! Det är nio dagar kvar tills jag kommer hem :D Så jag står nog ut! Idag ska jag nog gå på stan och se om jag hittar något sweet! : ) Ringde min kusin Denise nyss och hon var på!
Igår jobbade jag från 10:00 - 17:00 var rätt soft dag! Mamma, Kevin och Felicia kom också till Kiruna igår så det känns rätt bra att äntligen ha några att bråka med igen! Hade även världens konstigaste och härligaste dröm inatt...men då när den skulle bli ännu bättre kom min lillkusin och väckte mig! Typiskt! Har inte fått höra något om lägenheten heller :/ Åååh! Kan jag inte få en gnutta tur snart?! Jaja...nu orkar jag inte skriva nå mer.



Ciao!


En dag kvar!



Wiho! Imorgon är det julafton! : ) Sitter nu och peppar inför jobbet! Ska snart ta mig orken till att borsta håret... Hatar att göra det! Det gör så himla ont! :/ Snart kommer moster, Teimur (hennes kille) och Tuveli (deras barn) hit : ) ALLTSÅ! Jag vet inte ens vart jag ska fira jul än!? Jag hade ju tänkt att både hinna vara hos pappa och dem men sen äta med mommo och allihopa plus öppna julklapparna med dem...fan! Sen ska jag ju även vara tomte här hos mommo och moffa. Jag har aldrig haft en "delad" jul tidigare så jag vet inte hur man gör : )
SÅG NU ATT JAG HADE FÅTT LÖÖÖÖÖN! :D Puss! Synd att jag inte är hemma i Boden när det är mellandagsrea... eller så kanske det är jääävligt bra! Jaha, nu s[kade jag dampa till tangentbordet s[ jag kan inte skriva bokst'ver som har prickar ovanf;r sig. Kanske 'r dags att sluta skriva nu och fixa mig istellet! Fan vad fult det blev nu! Jaja!

Puss tja!

Saknar dig himlans mycket!
♥ Ringer imorgon!



GOOOD JUUUUL! Hittade ingen annan julig bild ;*

Trött katt!


Elin är minst sagt trött! Jag Elin Johansson Backström har sovit i 1½ timme inatt! Somnade halv sju och vaknade åtta! Sen har jag suttit på ett tåg i 3½ timme brevid en karl som stank! Vilket gjorde så att jag inte kunde somna... bajs!
Det var trevligt på jobbet idag :) Började till och med en halvtimme före frivilligt! Känner mig duktig.
Nåja, nu är jag hos mommo och moffa och tänkte sova. Min moster, hennes kille och min lillkusin Tuveli kommer imorgon så jag tänkte hinna umgås med dem innan jag börjar jobba. Min arbetskompis behövde gå två timmar tidigare från jobbet imorgon så jag ska börja tidigare. Jobbar då från 15:00 till typ 01:00. Men det gör ingenting eftersom det är julafton dagen där på och då är jag LEDIG! :) Eller vi har stängt då så alla är lediga :D
Det är faktiskt den enda dagen på heeeeela året vi har stängt! Tycker faktiskt att "vi" är jävligt flitiga! Kanske inte jag då som bara jobbar då och då men alla andra! Jag råkade som vanligt skämma ut mig idag :D Hahah! Jag och min kompanjon Anneli som jag jobbade med idag kom överens om att säga "God jul" till alla idag (då vi kom ihåg/hade tid) och annars säger jag oftast "Smaklig måltid" så det blev som "Smaklig måltid och god jul" blablabla...men tankspridd och flummig som jag är råkade jag säga "Smaklig jul" :D Och sen kom jag på mig själv och började skratta så killen jag sa det åt blev alldeles förvirrad så han visste inte vad han skulle göra riktigt och jag stängde luckan mitt i facet på honom! Var roligare än vad det lät nu men i alla fall! Sen började jag och Anneli säga "Smaklig jul" istället för vi tänkte att vi skulle ha det som slogan för våran restaurang nu vid juletid :D Jaja, nu ska jag sluta babbla och GÅ OCH LÄGGA MIG! Undrar varför det heter gå och lägga sig...och varför man säger det när man sitter ner?! : ) JA, nu märks det att jag har lite att tänka på... ska vara glad att jag kan tänka överhuvudtaget i mitt tillstånd! :) SKITSAMMA! :D

EN GO JULPUSS TILL ER ALLA SOM ORKAR LÄSA MIN BLOGG! :D



Ett av mina nyårslöften är att sluta röka...försöka i alla fall! :)



Hjärtat har sina skäl som förnuftet inte förstår...




HEEEEJ!

Jag är förbaskat trött! Somnade halv sju och vaknade klockan åtta! Nu är klockan lite över nio och jag har typ packat klart! : ) Skönt! Ska sova hela vägen på tåget ;* Kommer sakna alla min kompisar :/ Men jag kommer ju tillbaka om några veckor. Har förjävla mycket saker med mig också! JOBBIGT! Ååh, känner mig lite hungrig. Kanske ska gå och äta något. Mamma tyckte att lägenheten jag hittade igår verkade fin:D Hoppas hoppas hoppas jag får den!!!!! :D
Jag har ofta rätt otur så nu kanske det är min tur att få lite lycka in i livet? Hade suttit fint :) Lägenheten är ledig från och med 1 januari så om jag MÅSTE så flyttar jag in då den 7:e när jag kommer hem. Annars om det går får det vänta tills jag slutat jobba i Kiruna. Usch...bara 1½ timme kvar tills tåget går! Men huvvaligen nu är jag en jävla sufitta! :) Måste tänka positivt så jag orkar med att jobba från 17:00-01:00! Det kommer bli chill!!!!
Tror jag jobbar med Anneli ikväll, det är skönt för hon har så underbart bra minne så hon kommer ihåg vad alla ska ha för mat osv. Man måste glädjas åt alla småsaker? Kom på ett bra ordspråk medans jag packade men nu har jag såklart glömt bort det! :/ Men ett annat bra ordspråk som tål att funderas på är "Hjärtat har sina skäl som förnuftet inte förstår" Jag tycker då att det stämmer. Ååh, jag känner mig helt lycklig på något sätt! ;D Vill bara krama om någon! Blir väl att gosa in mig i Nikita innan jag åker.
Nu måste jag äääääääääääääääääta! :D


Pussssss!

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
..

It takes two to whisper quietly.


Ahw, min hund ligger och grinar i min soffa...hon drömmer väl något obehagligt!
Just nu sitter jag i min soffa och tänker på vad jag ska ha med mig till Kiruna...ska tillbringa mina kommande 28 dagar där så jag behöver ha med mig ett gäng troller, sockar och mycker annat smått och gott! Kan ju såklart tvätta men i alla fall! :) Såg just i min kalender att jag är ledig 8,9,10,11 januari så jag kanske kommer hem 7/1 på kvällen och åker tillbaka 12/1 på morgonen! Då är jag borta i 15 dagar och sen får jag komma hem en sväng ;D Så får det nog bli! Känns alltid lite lättare att jobba när man fått vara hemma och umgås med vännerna i Boden i några dagar.
Börjar bli himla tröttis nu! Men jag måste packa osv...baaaajs! Är röksugen också men har tänkt att jag ska sluta nu.
Jag har hunnit med rätt så mycket sen jag kom hem. I torsdags jobbade jag röven av mig sen satt jag på ett försenat tåg i fyra timmar. Kom hem och var trött...somnade. På fredagen var jag och firade Frida Pekkari sen kom min kompis Simon från Kalix och hälsade på, vi såg film och drack cola : ) På lördagen vaknade jag vid 11-12 och gick upp och duschade...sen fixade jag till mig lite och drog till Sandrus på fest! Gick med Cassandra på bränna och träffade massor med folk! Sandra bröt sitt lilla ben på tre ställen (fick veta det först när jag var på väg hem från krogen). Igår (söndags), Firade Kevin lite grann eftersom han fyllde år. Sen for jag på  "lilla julafton" hemma hos Theres, var jättemysigt! :) Och idag så har jag bara varit på stan och snackat skit plus druckit kaffe med Theres och Veronica. Ulf (Theres pappa) kom och umgicks med oss efter en stund. Åkte hem vid sju och sen dess har jag bara duschat...haha! Har inte orkat med nå annat!
JUSTE! :D Nu har jag kanske hittat en lägenhet!!!!!! :D Den ligger mittemot stadshuset. Det är en tvåa som verkar helt mysig! : ) Hoppas att jag får den! Vill flytta DIREKT jag kommer hem!

Menmen nu ska jag nog ta mig i kragen och börja packa! Nikita tar ändå så jävla mycket plats i soffan så jag får knappt plats!

Saknar dig! :/ Pusspuss!




Shit happens when you party naked!


Glömde en sak...

 

Varje gång jag hör den här låten (vilket är väldigt ofta) så tänker jag på dig!




PUSS!

Trallala! :)

 

Just nu sitter jag hemma hos mommo och moffa och kikar på lite olika kissekatter! :)
Blir nog att köpa en liten sötis när jag flyttar hemifrån eftersom jag inte får ta med min gohund:/
Har jobbar heeeeela dagen 09:30 till 17:00. Mommo kom och hämtade mig från jobbet (puss till henne!) åkte direkt till coop och köte lite mat. Sen for vi hem och JAG, Elin Johansson Backström lagade maten och det var GOTT! :D Mihi! Nu är jag jättemätt och tröttis så jag måste kuta runt i huset för att inte somna! Jag längtar tills torsdag så jag får åka heeeeeem till Boden och mysa! Min lillebror Kevin fyller år på söndag så jag måste köpa något fint till honom...men vad ska jag köpa? ungen har ju redan i princip allt! Bortskämda snorisunge! :)
Kanske jag köper han ett par kallingar ;) Min andra bror Liam fyller år samma dag som Kevin men han hinner jag fira när jag kommer tillbaka till Kiruna :) Jag åker i alla fall tillbaka till Kiruna den 22/12 klockan 10:41 :S Jobbigt! Och stannar här över julen, nyår och kanske ända tills 17/1! Kommer bli ganska roligt/jobbigt eftersom jag ska bo hemma hos pappa och vi ska få två valpkullar! :) Kommer aldrig kunna sälja bort alla bäbisar! Vi ska få jack russel och dobermannvalpisar! Så om ni är sugna så är de bara att slå en pling! : ) Sen har jag ju "pyttebror" som jag kallar honom min yngsta lillebror Liam. Det kommer bli en jul med bäbisar med och utan hår i år! Nu ska jag nog slänga mig på soffan och försöka att inte somna!

KYSSAR!



Puss!♥


Hej!





Oh, if my voice could reach back through the past
I'd whisper in your ear,
Oh darling I wish you were here!


Sitter i sängen och tycker lite synd om mig själv för att jag är sjuk. Har blivit jätte förkyld över natten.
Ska nog ta och lägga mig nu : ) Repa och mysa med Lovisa, Tilda, Veronica och Theres imorgon! Blir säkert roligt!
Har varit i Kalix och hälsat på Simon också! Var jätte roligt ;D Vi såg en film som heter "Wicker park"
den var jättebra och sorlig :) Ni borde se den! Juste, ska nog köpa en ny gitarr imorgon också ;)
Nu ska jag kuta ut och ta ett bloss sen blir det sängen!


KRAAAM!

Kom på en annan sak också...när jag jobbat klart i Kiruna alltså 17/1-2010 så ska jag flytta hemifrån! :D GLAD!
Och då vill jag köpa en kissemiss som ska se ut som katten som jag har på bild här nedanför. :) Puss!





Ahw! Blir helt kär!

Tjabba!







Igår blev det att dricka lite i alla fall. Var faktiskt väldigt roligt. Jag och Sandra var hemma hos henne och sen kom Simon dit. Efter en stund kom Kibba, Oskar, Niklas. Sen kom några fler osv.
De slutade på bränna som vanligt (var dock INTE där i fredags!) blev bjuden på massa olika drinkar och cider...borde nog inte druckit så mycket som jag gjorde men skitsamma! Jag, Anton, och Kibba gick på frasses och åt en varsin burgare. Fritöserna var trasiga så vi fick inga strips! När vi satt och åt kom Simon och visade oss hans nya husdjur... Simon hade "hittat" en uppstoppad ekorre som han tog med sig på middag. Hahahaha! De var de roligaste jag varit med om när han tog upp den från en systembolagetpåse! Har lite foton på kraken som jag lägger upp lite längre ner.
Jag har inte gjort någonting på hela dan...duschat, varit ute med hunden. Just nu halvligger jag i sängen och ser "Jakten på lycka". Har sett den förut och då minns jag att jag började lipa! Hade tänkt åka på äventyr imorgon :)
Hade tänkt att jag skulle åka till Kalix och hitta på massa bus! Puss! Men men... nu ska jag nog sova så jag kan vakna tidigt imorgon och städa klart mitt rum!

PUSS!



Hahaha! Så himla söt!



Stackaren ser så glad ut!



Gosade lite med han :)

Blä!



Usch usch usch...vad det luktar! Sitter hemma hos Sandra och mår dåligt efter gårdagens partyrier. Sandra hade inflyttningsfest och jag var bjuden! :) Och nu är det massa burkar överallt som stinker!
Sandra är inte hemma...hon är tro det eller ej på systemet och köper alkohol till ikväll! För ikväll är det tänkt att vi ska konsumera alkohol IGEN! De har inte Slangbellan/jag lust med just nu men jag har fått en släng av alkolism så jag klarar nog av att dricka ikväll igen. Får se hur jag gör senare. Nu ska jag hälla i mig ett glas vatten och sen ska jag ta tag i disken! Just det...jag tappade bort min mobil igår IGEN! Fast jag fann den under Sandras säng när vi kom hit på morgonen ;D

Nu ska jag kila och vara snäll!

Kyss!


Pussis!♥



Har haft världens jobbigaste natt! Ni vet då när man vaknar hela tiden och måste tvinga sig själv att somna om igen..
Vaknade en gång vid åtta och tänkte stiga upp men undrade vad fan jag skulle göra vaken då, så jag tvingade mig själv att somna om igen...och sov till toooooolv :D Små sms:ade lite med massa innan jag klev upp. Sen skrev snyggmats och bad mig ringa. Ringde upp och pratade med honom i 20 minuter! :D Blev förjävla dyrt men de var de värt! Kommer vara glad hela dagen nu :) Saknar honom! ;/ Ikväll har Sandra inflyttningsfest så jag ska dit och mysa :) Lär väl bli bögbränna ikväll också...hatar stället! Men men nu ska jag börja söka upp vilka kläder jag ska ha osv...tror det blir min nya skjorta, ett linne och leggins :)


Puss!


RSS 2.0