Hallådär köp kläder!


JAG VILL SHOPPA!


Hittade ett par svinsnygga shorts idag på Åhléns! Plus att jag hittade en jättefin Adidas jacka på Team sportia!
Vill ha cash NU!

Ska hem till lägenheten nu och se film med min kära vän Adam aka Bula! :)

Var på stan en sväng idag och fick veta VÄRSTA HEMLISEN som blir allmänt på freeeedag! ;D Läääängtar!

Nu måste jag dra!

PUSSSSS!



SÖTUNGAR! ;)

En titt i kalendern...


Heeeej!

Vaknade sex idag! :O Uew! Jag är verkligen ingen morgonmänniska egentligen! Känns som att min hjärna är på en annan planet just nu! Men har man en hund så har man!

Kom på att jag har lite att göra nu de närmaste dagarna.

Onsdag 26/5 (idag) - Baka kladdkakor (Kevins klass ska sälja fika ute på stan på lördag) så mamma frågade ifall jag kunde vara snäll och baka. Ringa veterinären. Ringa Leif (körskoleläraren) Hämta Kevin från skolan 15:00. Laga middag. Övningsköra med mami? Ringa om ett jobb. Plugga in drinkrecept! Städa min lägenhet eftersom det ser ut som skit där!

Torsdag 27/5 - Inget speciellt planerat. Min moster, hennes kille och deras barn Tuveli och Tea plus mommo och moffa kommer till oss! :D Plugga teori och plugga drinkar?! Köpa en morsdagspresent.

Fredag 28/5 - Inget speciellt planerat här heller. Antingen vara duktig och plugga eller hitta på något roligt?!

Lördag 29/5 - Ta det piano och plugga drinkar. Jobba på Lotus 23:00-03:00! (Hoppas Ginnie kan sova i Södra för annars lär hon väl ligga och lipa hemma i lägenheten medans jag jobbar)

Söndag 30/5 - Veronica har namnsdag! :) Vara hemma och "fira" mamma eftersom det är mors dag. Ta "farväl" av moster och allihopa (tror att dem åker på söndag?)

Måndag 31/5 - Inget planerat. Plugga teori och övningsköra.                                                                                    Sista dagen att betala hyran, elen och telefonräkningen! Suck!

Tisdag 1/6 - Huuuum...inget speciellt planerat här heller?! Hittar väl på något roligt! :)

Onsdag 2/6
- Dagen som jag längtat efter?! Time will tell. Min lillebror Richard fyller 19 år! Grattis! :)               Jobba på Kaptensgården i Gammelstan 17:30 - ??:??

Torsdag 3/6 - ?

Fredag 4/6
- ?

Lördag 5/6 - ?

Söndag 6/6 - Min storebror Robin fyller 21 år! Grattis! :)

Kändes som att jag hade mer att göra än vad det egentligen visade sig att vara... men eftersom jag har lilla Ginna så får man räkna in att gå ut med hunden tusen gånger varenda dag! Sen antar jag att jag kommer vara tvungen att laga lite mat här och där plus hämta lillebror från skolan osv. Sen vet jag ju inte riktigt när jag kommer få jobba så jag kan inte planera så mycket.

Funderar på när jag ska klämma in att dra till Kiruna. Hade velat träffa min pyttebror Liam! Han har blivit jättestor! Den lilla knubbisen! Måste ju passa på att gosa med honom nu innan han blir för stor. :)

Aja, nu ska jag gå ut med hundarna och sen ska jag baka!

Skriver nog senare! :) Pusselipuss!



Jag igår och min pyttebror Liam! :)

Hallå!


Förlåt för dålig update de senaste dagarna men jag har inte haft lust att skriva något och igår hade jag inte tid.




Haha! Kanske inte syns riktigt vad det står men jag orkar inte skriva om allt igen! Tänkte att jag skulle kopiera texten från den andra bloggrejen men det gick inte och sen gick det inte ens att ladda upp inlägget så jag printade skiten och vips så fick det bli så här! :)

Pusselipuss!

Fjärilar är...

...äckliga fast sommriga!


Jag kom på en sak idag.
.. leggins är farliga att använda för ofta! Anledningen till det är för att om man använder leggings som är stretchiga för ofta så märker man ju inte om man går upp i vikt! I alla fall inte jag! Jag skulle ta på mig ett par jeans som är skitsnygga att ha på sommaren men jag fick fan inte stängt dem! Blev förbannad och nu ska jag ge mig fa-an på att jag ska få stängt dem senast på min födelsedag 31 juli (långsiktigt mål)! Har på senaste tiden mest haft på mig leggins för de är så himla mycket bekvämare och nu fick jag sota för det! Aja, så det kan gå!

Idag vaknade jag klockan 06:00 IGEN! :) Gick ut med hundarna och sen la jag mig i soffan och såg 4 avsnitt av Gossip girl! Började smålipa några gånger! Och har gått och varit arg på "Jenny" hela dagen! (Ska inte avslöja någonting ifall ni följer det och inte sett de senaste avsnitten)
Sen fyllde jag i alla fall i min ansökan till Au Pair saken. Fyfan vad jobbigt det var! Hur mycket som helst!
Hämtade Kevin och hans kompis från skolan...kom hem och städade köket! Ååååh börjar bli lite less på "hemmafru" arbetet! Städade mammas garderob, dammsög och plockade ihop småtjafs!

Nu ska jag laga mat......

Ikväll blir det säkert en awesome kväll!!!! :D

PUSSSSSS!




Glad igen!


Nu är jag glad igen...eller jag har varit glad i flera timmar nu. Brukar bara hålla i sig i högst en timma.
Blev glad när Danne och jag pratade om hur jag skulle göra med min telefonräkning på nästan 6000! Kommer fixa sig! :) Sen städade jag min lillasysters garderob, snäll känner jag mig! När jag är arg tycker jag om att göra snälla saker som andra blir glada över och när dem blir glada på blir jag också glad! :)
Hittade lite gamla foton i en kartong också! Haha! Ni får kanske se dem imorgon!
När jag satt och visade fotona till mamma och Felicia ringde det någon till mig med okänt nummer så jag tänkte först att jag inte orkade svara men nyfiken som jag är så svarade jag och gissa vem det var?! MATS! :D Blev jätteglad när jag hörde att det var han! Har inte pratat i telefon med honom på rätt länge nu så. Han berättade att dem lever och så pratade vi om massa annat skoj! :) Bara två veckor kvar tills han kommer heeem! :D Längtar som tusan! Då har han varit borta i 7 månader! :O Tiden har ändå gått rätt fort...som tur är!

Menmen nu ska jag sova!

PUSSS! :D

Får bli ett videoinlägg imorgon istället!



JAG ÄR LIKA GLAD SOM SÄLEN SER UT ATT VARA! :D

..

Tänkte bara meddela att det inte blir något videoinlägg idag.
Är så jävla less på att vara hemma hos mina "föräldrar" så jag drar hem till läggan...! Dem kan ju försöka fixa allting själva istället! Så får vi ser hur bra det går!

Och DU, du behöver inte prata med mig nå mer! OK?!


Ååååh! ;D


Hejsan!

Sitter ute i solen och njuter! Mmm...

Vaknade tidigt idag också men tänkte att denna dag skulle bli så lång om jag var vaken från 7 så jag somnade om till 10 :) Käkade frukost och sen gick jag ut med hundarna. Tycker faktiskt att det är skönt att gå ut och promenera med hundarna på sommaren...på vintern är det lite jobbigare när det är sisådär -30 ute! 

Idag ska jag nog inte göra någonting speciellt tror jag! Det enda jag har på schemat är att laga mat till familjen. Funderar om jag ska ta en långpromenad med hundarna ikväll...har inte motionerat på hela veckan känns det som. Men det beror på att det har varit så varmt och då hatar jag att vara ute och springa. Ska fråga min lillasyster om hon vill följa med och jogga senare ikväll.
Men det värsta är att min lillasyster är så sjukt vältränad! Hon är min motsats! Felicia åker konståkning den största delen av året (när det finns is). Och på sommaren joggar hon och massa annat för att inte bli otränad tills nästa issäsong börjar.
Felicia är väl den som är den "duktiga" av oss. Hon lyssnar alltid på mamma, hon har aldrig tjuvrökt som jag testade göra för första gången när jag kanske var 9-10? Haha! Hon hjälper alltid till hemma vilket inte jag har varit så pigg på förut. Jag har också gått i olika sporter förut men det var inte riktigt min grej...förutom dans, det tyckte jag om och höll på med en längre tid. Men mammas dröm var ju att jag skulle åka konståkning eftersom de var hennes passion innan jag föddes. Men jag lipade varje gång jag skulle på träningarna. Men sen kom ju Fellanbellan och hon har åkt nu i flera år! Ibland är det faktiskt som att Felicia är min storasyster eller till och med mamma! Haha! Hon frågar alltid om jag gjort det jag ska osv. Hon håller koll på mig bokstavligt talat! Aja, det är ju tur att nån har koll på mig i alla fall! :)

Jag har bestämt mig för att göra ett nytt videoinlägg ikväll! Har lovat att jag ska göra det men har som inte haft tid eller ork :b MEN ikväll kommer det!

Nu ska jag sola igen! Ha en bra dag allihopa!



Osminkad och sliten! :)

Heeeej! :)


Jag skulle vilja säga tack till alla som läser min blogg! :)
Tycker att det är jätteroligt att det finns människor som tar sig tid att läsa den! Ni får gärna lämna eran bloggadress i en kommentar så jag kan börja följa era bloggar! Läser/följer nästan inga bloggar just nu för att jag alltid glömmer bort vad dem heter.

SÅ, om ni vill att jag ska kika in på era bloggar...lämna en kommentar!

Idag var jag duktig igen! Vaknade 06:30! Käkade frukost och skickade lillebror till skolan! Gick ut med hundarna och sånt där.. Fixade en ny header lite snabbt också! Hann inte lägga ner så mycket tid på den för jag var tvungen att fixa mig innan Veronica kom. Veronica dök upp vid halv 11 och då svammlade vi lite och kikade runt på internet. Fxade klart mig, packade in hundarna och oss själva i bilen och sen bar det av till Luleå! Jag skulle på arbetsintervju 12:15 så vi peppade lite i bilen! :) Trodde att vi åkt fel men vi hittade rätt till slut som tur var! Gick in och hade min intervju och innan den var över så frågade han som intervjuade mig vad jag skulle göra den 2:a juni jag svarade "att jag säkert inte hade någonting för mig" och då frågade han om jag ville jobba! ;D Jaaaaaaaaaaaaaaaa! svarade jag!
Så 2:a juni 17:30 blir första arbetspasset!

Alla mina kompisar vet ju vad som händer 2:a juni?!
Den dagen kommer Elin vara superduper lycklig! För att en speciell person kommer heeeem! Men det är ju först på kvällen jag ska jobba så!

Vi svängde förbi storheden och gick på djurmagasinet! Var ju tvungen att köpa ett nytt halsband till Ginnie eftersom hon smiter från sitt sele! Nikita blev sotis så jag köpte ett grisöra till henne!
Stannade och hälsade på Veronicas hund Dinou på vägen hem...han är gigantisk och vääääldigt söt! Han fick också ett grisöra för Ginna ville inte ha sitt!

När jag kom hem så kikade jag och Spån på lite youtubeklipp. Hämtade Kevin från skolan och sen lagade jag mat till hela la familia! Blev en suuuuupergod kycklingsallad idag! Vi satt ute i solen och åt! Heeeelt underbart!

Var ute på promenad med hundarna och kände att jag verkligen är lycklig! Jag tror att jag är de i alla fall! :)

Men nu ska jag nog sova för jag är trött! Och känns rätt vuxet att lägga sig innan tolv också!

Tack till Veronica som var min chaufför idag! :)

Pusss!



Här är jag och govovven Ginna! Ser en liten skymt av hennes nya halsband! :)

Nu ska vi sova! Nattinatt!

Mihi! :)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1504768/elinjohanssonb?claim=h23vf6xu95s">Följ min blogg med bloglovin</a>

Would you freak out if, I say I liked you?


Alltså...tiden...hur kan den gå så snabbt?

Jag klippte mig idag! Var hur längesen som helst sen jag klippte mig! Nog för att jag bara toppade håret 2 cm men det känns ändå för kort nu! Jag har fått någon sjuk idé om att jag kanske ska klippa av ALLT hår...bara poff! Wrroooom bara raka av mig allting! Fatta hur coolt det hade varit...! Eller?! JAG skulle kanske inte passa i det MEN om någon annan skulle gjort det så skulle jag digga den bruden...ALOT!

Idag vaknade jag 06:00! Woho! Blev att jag sov hemma hos mina föräldrar och dem vaknar vääääldigt tidigt och Ginna började hoppa på mig i soffan så jag tänkte att det var lika bra att kliva upp!
Gick ut och promenerade med vovvisarna en stund. Satte mig vid datorn...gick ut med hundarna igen, busade med dem på gården. Matade mina fiskar. Vid ett kom Veronica till mig och vi kikade runt lite på internet och sen var vi ute på gården och flummade i solen med Nikita och Ginna :D SOOOOL!
När kidsen kom hem lagade jag maaaat! Jag har blivit en hushållerska åt mina egna föräldrar! Känns inte chill! Men vad ska man göra om man är broke och inte har ett jobb?! Tror fasiken att jag varit ute med Ginnie och Kita typ 17 gånger idag! Tycker att dem kan lära sig att gå på toaletten som vanligt folk! ;) Hade varit skönt för mig i alla fall!

Imorgon ska jag på arbetsintervju igen! ;D Och så får jag veta nu denna vecka ifall jag får börja jobba på restaurangen jag sökte jobb på för någon vecka sedan! Vi får väl se! Jag tycker att jag borde ha liiiite tur snart!  Veronica ska komma hit (Södra) imorgon när hon vaknar så ska vi ta mamis bil till Luleå där arbetsintervjun är och så är Veronica så snäll så hon ska vara med Ginna under tiden jag är inne och grollar med bossen! :) Hon ska få en present av mig när jag tjänar ihop lite kosing! Sen får vi se vad som händer och fötter!

NU är jag trött och ska soooova på våran underbara soffa med goa Ginniepinnie :)


Jag är glad över att dessa dagar, veckor och månader har gått fort! Jag är less på att vänta nu! Läääängtar...men snart så!




Jag och Veronica i MYCKET nyktert tillstånd! :D

Gratis körkortstest!


Här kan ni göra ett gratis körkortstest! :)
Gjorde det nyss! Awesome om man inte redan har körkort!

Besök Körkortonline.se för mer information om körkort


Summersummersummer!


Woho! :)

Nu är det åska igen! Vad fan händer?!

Blir ett mycket kort inlägg!

Ska duscha och sen hem till stan! :)

LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR SOM FAN! :D


Pusspuss!



Sååå skön!

SOOOOOOL! :D

Solen skiner och det är 23 plusgrader ute! :) Härligt som tusan!

Jag och Ginna
vaknade första gången vid 8 då hon fick mat sen somnade vi om till 10 och då gick vi ut på promenad sen la vi oss på verandan och solade!

När jag kom in skulle jag stoppa tillbaka ett laptopbord i Felicias rum och skulle kolla till hennes hamster och så hade hon dött :/ Lille Ally. Men jag gjorde iordning en liten kartong med massa bomull och la henne i den så Felicia får begrava henne sen.

Nu har jag dammsugit hela huset och fixat lite annat...så att mamma inte blir arg när hon kommer hem! :)
Ska klä på mig några anständiga kläder och sen fixa mig...ska på grill"fest" :) Vet inte om jag ska dricka men time will tell! Ska fråga mamma och dem ifall jag kan lämna Ginna här i huset under kvällen. Annars tar jag med henne till grillandet! Men hon skulle nog tycka om att mysa med Nikita.

Aja, nu ska jag göra mig färdig! :)

Sommaren är här nu!♥




Jag för två sommrar sedan!



Yo bitches!


Hallå!


Fixade just en till blogg! Eller jag har haft den i två år men nästan aldrig skrivit i den så vi kan säga att den är ny!
http://elinjbackstrom.blogspot.com/2010/05/here-comes-sun.html Check it out!


Idag har jag gjort ganska mycket men ändå inte...vaknade vid 10 och cyklade från stan till Södra Svartbyn där mina föräldrar bor! Alla är i stugan så jag passar på att chilla här under tiden. Tog det piano vid datorn och drack lite oboy. GOTT! Veronica kom hit vid ett och vi kikade på gamla foton och sen spelade vi Rock band! Kan förtälja att vi var grymma! Testade att spela trummor idag, var rätt sweet! Vet i alla fall vad jag ska avreagera mig på nästa gång jag blir förbannad! Haha! Men efter en intensiv spelstund blev jag hungrig och var tvungen att äta frukost! Slängde i mig lite käk och sen ringde Dennis och sa att han var i Boden! :D Då cyklade jag och Vesslan (Veronica) ut till vägen och mötte upp honom och så fick jag min vovvis! :D JAAAA! Hon var superlycklig (i mina ögon) över att se mig sen knallade vi hem till mig och kutade runt lite på gården med Ginna aka Ginnie! :) Sen fick hon duscha och bli ren och fin! Gick ut igen och busade lite.
Veronicas lover vid namn Emil kom och hämtade henne vid sex. Ginna fick mat och jag klickade in mig på youtube!

Där jag hittade några coola klipp:




Det andra klippet gick inte att "bädda in" men gå in på youtube och sök på Susan Boyle! Helt sjukt!


Jag har nästan bara suttit vid datorn hela kvällen faktiskt! Var ute på en promenad med Ginnie också :-*
Var åska som tusan nyss! Brukar inte vara rädd för åskan men den här gången var det lite otäckt! Är ju ensam i huset och allt! Tyckte det var konstigt att det var åska redan i MAJ! Brukar ju annars först komma i mitten på juni. Wierd!

Nu när åskan äntligen är över? Tror den är borta i alla fall! Så ska jag nog slå på tv:n och kanske sova..
Ginna ligger och sover brevid mig i soffan och det ser mycket skönt ut!

Imorgon
ska jag grilla med Veronica och flera andra hemma hos Emils föräldrar! Blir nog kanske att konsumera lite alkohol?! Blir nog trevligt!
Mer än så vet jag inte för tillfället...

Idag är det 19 dagar kvar tills du kommer hem! :)

Fick ett jobberbjudande idag...att jobba under hela Boden alive! Kanske...kanske inte? Får se!

Nu blev det ändrade planer...får besök av en kompis på 10 minuter och vi ska väl se film! :) Skönt med lite sällskap nu efter omständigheterna (åskan)! Haha!

Skriver mer om morgondagen imorgon!

Pusss!



Sweet!



Shed a tear 'cause I'm missin' you
I'm still alright to smile
Boy, I think about you every day now
Was a time when I wasn't sure
But you set my mind at ease
There is no doubt
You're in my heart now
!

Tjabba!

Är hemma och har just ätit ska ut på en timma och åka inlines igen med Veronica, Felicia och Julia!
Har typ inte gjort ett skit idag bara varit på stan med mamma och Kevin en sväng.
Sen när jag kom hem till Södra så var jag ute och solade på verandan! Myys!

Nu ska jag softa tills vi ska in till stan!



Skulle vilja mysa vid elden på gruvberget med en gitarr och massa härliga människor!



I wanna be a billionaire so fucking bad!


Har sån jävla träningsvärk sen igår när jag och Veronica var ute och åkte inlines! Hade värsta dåliga inlinesen så jag kunde aldrig rulla typ inte ens i nedförsbackarna! :) Haha! Veronicas var lite proffsigare så hon fick i alla fall inte hjärnskakning av alla gupp!
När jag kom hem igår så var jag helt jävla slut! Slängde av mig alla kläder och la mig i soffan och såg Svenska Hollywood fruar och sen gick jag och duschade sen såg jag tv tills jag slocknade.

Pappa ringde och väckte mig vid 10 och frågade om jag ville att Ginna (lillvovven) skulle komma och bo hos mig ett tag, och de ville jag! :) Så papi ska komma med henne från Kiruna hem till mig om nån dag.
Hämtade Lillkewk från skolan och sen har jag lagat mat för en stund sen! Har blivit mamma och Dannes hembiträde!

Ska ut och spela fotboll om ett tag och imorgon ska jag och Veronica åka inlines igen! :)

Nu ska jag byta om och lyssna musik tills Christian ringer!



LÄÄÄNGTAR TILL JUNI OCH SOMMAREN! :)

Bonjour!


Har egentligen inget viktigt att förtälja somvanligt!

Gick finemang att övningsköra hem till läggan igår! Ska ringa och boka körlektion imorgon. Ska börja plugga teori också.

Idag vaknade jag jättesent...kan vara för att jag somnade rätt tidigt på morgonen...
Hämtade Kevin från skolan just innan fyra och gick hem. Sen dess har jag inte gjort ett skit!
Ska in till stan nu på en liten stund och åka inlines med Veronica :D Kommer säkert bli awesome plus tungt kan jag tänka mig! :) Sweeet!

Aja, nu ska jag upp på vinden och hämta ner lite stuff och sen bär det av till staun!


Kyss! Salut!

Lyssna på klippet här under! Hur roligt som helst! :D Önskar att jag var lika verbalt begåvad när jag gick mellanstadiet!





He took my heart, I think he took my soul!



Mår bajsdåligt! Vart hemma i Södra hela dagen typ.
Hinner inte blogga så mycket för jag hem till läggan och mysa nu! :) Skriver mer imorgon!
Ska övningsköra hem! :)

Pussis!

/Elin

Hejsan!


Gårdagen
var mys, men som alltid så somnade alla utom jag och Danne.

Gick jättebra att övningsköra också! :)

Nu ska jag äta frukost/lunch/middag och sen sticker jag hem till lägenheten för att duscha och fixa mig.

Ikväll tror jag att det blir lite party!

Funderar på om jag ska lägga upp lite gamla och nya foton på facebook...har hittat massa roligt! :)
Men jag vet inte om jag hinner göra det idag.



Jag vet inte hur jag känner för det här nå mer...man lessnar väl efter ett tag, tror jag.


Aja, käka!

Pussis!




Jag för ett år sedan!





You're the only one I'm dreaming of!


Tjenare tjenare!

Är trött som attan för jag drömde massa hemska drömmar inatt och vaknade klockan 05:50! Kunde inte somna om förrän en timme senare! Som tur var, så var det ljust i lägenheten så jag kunde i alla fall sova lite mer sen.
Vaknade vid 11 igen och sen kom Sandra vid ett : ) Hon skulle hem och äta och då kom Danne och hämtade mig och så for vi hem till Södra. Har inte gjort något speciellt på hela dagen och ikväll ska det bara vara hemma med familjen och se film. Kommer nog bli jättemysigt! :)

Nu ska jag ut och övningsköra! ;D

PUSSPUSS!




Tjenare!


Såg just sista avsnittet av Andra Avenyn!

Sagashowen var jättebra igår! : ) "Småttingarna" var så duktiga!
Drog på en snabb ride med Spånet och Thess! Kom hem till läggan och kom på att jag var tvungen att sova i Södra...tog cykeln och trampade dit! Känner mig hur duktig som helst nu när jag börjat motionera! ;D

Idag vaknade jag klockan 11 och tog bussen till Luleå vid halv två. Var på arbetsintervjun klockan tre och det gick AWESOME kändes det som i alla fall! Hon skulle höra av sig i slutet av veckan så då får jag se ifall jag får börja jobba där! :) Håller tummarna!
Hämtade Kevin från skolan direkt jag kom hem från Luleå och gick hem och lagade mat till familjen.

Nu ska jag till stan och följa med Sandra och sola. Får se vad som händer senare...Nina kanske hänger på oss på något roligt! :) Fast jag känner mig väldigt trött så det kanske bara blir att sova!

Pusssss!

Sandra, Elin och Nina. Jag såg ut som en liten kyckling!



I wear my sunglasses!


Känner mig på jävligt bra humör idag! :)

Igår var jag ute och promenerade/joggade med Lovisa, Veronica och Nikita. Var helt underbart! Fick låna MIN hund över natten också! Nikita är egentligen min hund men hon får inte bo med mig för Felicia och Kevin.
Vi mös på hela kvällen och natten ;)

Idag när vi vaknade så promenerade vi från stan hem till Södra. Höll på att dö för att jag hade så mycket kläder på mig och solen stekte på! Käkade frukost när vi kom fram. Sen har jag nördat lite vid datorn.

Om en stund ska jag ut och jogga med Veronica, Lovisa och kanske Theres. Ska bara laga mat till ungarna och sen kör jag!

Ikväll ska vi på Sagashowen det är EsMk08 som ska ha den i år! Kommer säkert bli grymt! Minns hur jävla nervösa vi var innan konserten! :)

Imorgon ska jag på arbetsintervju i Luleå! Hoppas det går bra som satan! :) Sen ska jag väl hem och vara hushållerska somvanligt och sen ut och springa! Och förhoppningsvis orkar jag plugga lite teori också så jag blir klar med det förbannade körkortet nångång! :)

Pusspuss!

28 dagar kvar! Mihi ;)



Nu är det till och med mycket mindre snö än vad det är på bilden ovanför! :)


RSS 2.0